CHP'de gerginlik! İstifasını sununca...

Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasında istifasını sununca gerginlik çıktı.

GİRİŞ 22.07.2014 14:57 GÜNCELLEME 22.07.2014 15:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

​CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meclis’teki grup toplantısının ardından kürsüden indiği sırada Samsun Asarcık ilçe Başkanı Bülent Baskın, Kılıçdaroğluna istifa ettiğini açıkladı.

http://www.haber7.com/foto-galeri/30970-chp-grup-toplantisinda-olaylar-cikti/p1

AĞZINI KAPATTILAR

Milletvekilleri Baskın’dan susmasını isteyince korumalar müdahale etti ve gerginlik yaşandı. Bağırmaya başlayan Baskın’ın bazı milletvekilleri tarafından ağzının kapandığı görüldü. Baskın‘ın 14 yaşındaki oğlu ise yaşanan gerginlikte tedirgin oldu. Baskın korumalar tarafından gözaltına alındı. Bu arada Baskın’ın son yerel seçimlerde partisinden belediye başkan adayı olduğu bildirildi.

http://www.haber7.com/foto-galeri/30970-chp-grup-toplantisinda-olaylar-cikti/p1

YORUMLAR 8
  • ismail alkan 9 yıl önce Şikayet Et
    ....... adam tıpış tıpış gitmek istemiyor, kendi iradesini kullanmak istiyor , ülkenin geleceği için kim c.başkanı olmalı , o da herkes gibi hemfikir.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslında CHP cadı kazanı gibi kaynıyor, biraz bekleyelim infilakını uzaktan seyredelim !. fakat bir soru var içimde, MHP ne yapacak ? arkasından intiharmı eder acaba ?
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    fravun da böyle yok oldu. Bu zihniyet yıllarca halkına dine ve dindara zulmü hoş gördü tek tip insan yetiştirmek istedi,yuh be tarih temi okumadınız,allaah ve dinine savaş açanların sonu hep hüsran dır,şimdi bazıları bizde müslü -imanız diyecekler ama cumhuriyete göre,Asıl olan KUR'AN anayasa sına göre yaşamaktır,ee bu halk neler gördü neler duydu,bitmediniz.tükendiniz,The End.zavallı lar-.NOS- (ters) gittiniz işinizde ters oldu
    Cevapla
  • serkan demirel 9 yıl önce Şikayet Et
    Diktatöryel partiler böyledir. Hitler seçimleri kaybettiğinde halkı sokaklara dökerek resmi hükümeti yıkmış ve iktidara gelmişti son izlediğim hitler belgesini anımsadım şu chpli yöneticinin başına gelenleri görünce tam bir diktatörlüktür bu yapılanlar
    Cevapla
  • demir ersoy 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin ve MHP nin durumu .. Alsana chp demokrasisi konuşmak ysak ölümle tehdit ne ararsan var diktetör şimdi kim chp mi akp mi.10 ağustota cevabınıverecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele