Bahçeli'den bir 'Ekmeleddin' vakası daha

MHP lideri Devlet Bahçeli yine Ekmeleddin İhsanoğlu diyemedi.

Bahçeli'den bir 'Ekmeleddin' vakası daha
Bahçeli'den bir 'Ekmeleddin' vakası daha
GİRİŞ 05.08.2014 08:08 GÜNCELLEME 05.08.2014 08:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Burdur programı kapsamında Burdur Belediye Konferans ve Sergi Salonu'nda Burdurlulara seslendi.

Bahçeli, Burdurlulara seslenirken dili sürçtü ve Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu anlatırken, 'Emsalettin' ismiyle hitap etti. 

YORUMLAR 11
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP -MHP ve ithal adayı ile tam birbirlerini bulmuşlar?..:). .....Biri bir gün içinde 2 kere istanbul Ankara yapar, Oy kullanacağı sandığı bulamaz ?,diğeri seçim yaklaştı hala Cumhur adaylarının ismini bir türlü söyleyemez,seçimlerde bir türlü oy hesabı yapamaz?,.ithal Cumhur adayları ise,Türkiyeye gelir doğduğu yeri bulamaz,İstiklal marşını bilmez,şiir zanneder.....valla bunlar tam Tiyatroluk?..Boşuna para verip Tiyatroya gitmeye ne hacet bunları seyret valla 2 kilo baklava yemiş gibi olursun.:):):):):)
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ekmeledinin ismini ezberleyene kadar erdoğan cumhurbaşkanı olur:). ne komikler bide başbuğ bide bilge lider demezlermiydi buna ahahahaha:)
    Cevapla
  • Beyzade Kan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ancak Bu Kadar Sırıtır!!!!!. Çatı adayın bir şer güçlerin projesi olduğu onu aday gösteren genel müdürlerin ismini dahi söyleyememesinden nasıl da belli oluyor. Allahın sopası yok ama insanı böyle rezil eder. Bu milletin başına seçtirmek istedikleri insanı bırakın tanımayı aylardır ismini bile doğru dürüst öğrenemediler yazıklar olsun ne yazıklar...Bir insan nasıl oluyor da hiç tanımadıkları insanı cumhurbaşkanı adayımız diye millete yurtturmaya çalışıyorlar. Ey MHP ve CHP tabanındaki aklı selim insanlar projeyi okuyun ve görün. Oyun çok büyük oyun, oyuna gelmeyin, "Partim CHP, MHP, Oyum RTE'ye" deyin ve sizleri koyun yerine koyanlara Osmanlı tokatını öyle vurun ki bir daha karşınıza çıkamasınlar. Bizim için hava hoş, bizim milli bir duruşumuz var...
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    ADINI SÖYLEYEBİLDİĞİNİ ADAY GÖSTERSEYDİN YA. Ha tabiki sen de ismini söyleyebildiğin birini aday gösterirdin ama malesef iplerinizi elinde tutanlar sizin istediğinizi değilde kendi istediklerini öne sürünce iki genel başkanda sap gibi elde kaldınız. ikinizde adayınızın adını bile telaffuz etmekten aciz kaldınız. Allah cc ikinizinde dilini dolaştırdı. Seçim günü de ortada kalacaksınız. Bu durum onu gösteriyor.
    Cevapla
  • aziz günday 9 yıl önce Şikayet Et
    güvensiz. kendilerine güvenemeyenlere memleket nasıl güvenilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu