Kemal Kılıçdaroğlu'na belgeli cevap

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Seçimde bölgelerine gidip çalıştılar mı bu arkadaşlarımız? Hayır' sözlerine Birgül Ayman Güler'den açıklama geldi

Kemal Kılıçdaroğlu'na belgeli cevap
Kemal Kılıçdaroğlu'na belgeli cevap
GİRİŞ 13.08.2014 15:08 GÜNCELLEME 13.08.2014 15:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisinin de aralarında olduğu kurultay çağrısında bulunan milletvekillerine yönelik sözlerine ilişkin, "Basın toplantısında açıklama yapan milletvekilleri, seçim süresi boyunca, yazılı olarak, TBMM çalışmalarına katılmakla görevlendirilmiştir. Seçim sürecinde alan çalışmalarında bulunmamamız, bu görevlendirmenin gereğidir" değerlendirmesinde bulundu.

Güler, partisinin Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ve bir grup milletvekili ile dün düzenledikleri ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu kurultay toplamaya çağırdıkları basın açıklamasının ardından Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmelerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Güler, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bugün, 13 Ağustos 2014 gazetelerinde, Sayın Genel Başkan'ın 'Seçimde bölgelerine gidip çalıştılar mı bu arkadaşlarımız? Hayır' şeklindeki sözleri yayımlanmıştır. Belgeli bir yanlışlık içeren bu sözler Parti Sözcüsü tarafından da yinelenmiş, sehven sarf edilmediği anlaşılmıştır.

Basın toplantısında açıklama yapan milletvekilleri, seçim süresi boyunca, yazılı olarak, TBMM çalışmalarına katılmakla görevlendirilmiştir. Seçim sürecinde alan çalışmalarında bulunmamamız, bu görevlendirmenin gereğidir. Üç başkanvekilinin ortak imzasıyla görevlendirme yazısı, 17 Temmuz 2014 tarihlidir. Yazıda 'Genel Kurul çalışmaları için görevlendirilen milletvekillerimizin Ankara'dan ayrılmamalarını, mazeretsiz olarak çalışmalara katılmalarını…' ifadesi yer almıştır."

YORUMLAR 10
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    BİR DÜŞÜNÜN. Şu resimdeki ekibin CHP yönetimini eline geçirdiğini düşünebiliyor musunuz? Maocu ve kafatasçı kesim. Bana göre Sayın Kılıçdaroğlu bunların yanında çok masum kalır. CHP öyle bir hale getirildi ki içerisinde ne solcu ne de sosyal demokrat kalmadı. CHP, İşçi Partisi'nin ön bahçesi olmuş. Dilerim kapanır, dilerim birbirlerini yiyerek bitirirler.
    Cevapla
  • şafak karanlık 9 yıl önce Şikayet Et
    bırakın. kendilerince takılsınlar
    Cevapla
  • Zebercet Kabuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Senin Sorunun Ne Biliyor musun CHP. Sen iktidardayken kendini milletin efendisi gördün, küçümsedin, ötekileştirdin, aşağıladın, yok saydın. Şimdi onu mu getirsek, bunu mu indirsek, çatı mı kursak debelenin bakalım.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,,,,Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır. Necip Fazıl Kısakürek,,,,,. ,,,,,Chp bir parti değil. Türk'e dinini, dilini, ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir. Necip Fazıl Kısakürek,,,,,
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    bakin burda cok guzel bi olay var o da sudur. chp olsun mhp olsun AKP icin ne diyiyolar %52 de olsa turkiyeyi temsil etmiyor cogunluk iktidar olmaya yetmez degil mi simdi erdogan 78 milyon un yarisindan fazlasini toplamis amma chp begenmiyor aslinda karganin yetisemedigine mirdar demesi de olay ne ise iste o ayni kemal daha el kadar partisinde %52 yi zar zor sagliyo ve kendi partisine sahip olamaz iken kendi partisinin bile cogunlugunu koruyamaz iken koskoca ulkenin liderine laf atiyo iste bunlar kendini gormez baskasinin basarisini da kiskanan zavallilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin'in BM üyeliği onaylandı
Rusya’da akıllara zarar kaza, facia böyle geldi! Yolcu otobüsü nehre uçtu: Ölüler var...