Operasyonla ilgili MHP'den ilk açıklama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun yerinin değiştirilmesi operasyonunu eleştirdi.

Operasyonla ilgili MHP'den ilk açıklama
Operasyonla ilgili MHP'den ilk açıklama
GİRİŞ 22.02.2015 12:20 GÜNCELLEME 22.02.2015 12:20
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi il kongresine katılmak üzere karayolu ile Tokat’a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bir otelde düzenlenen programda Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun yerinin değiştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonla ilgili soruları cevapladı. 

"BİZE GÖRE BU BİR VATAN TOPRAĞININ TERK EDİLİP BOŞALTILMASINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR”

Yalçın, “Maalesef son dönemde hükümet gaf üstüne gaf, yanlış üstüne yanlış yapıyor. Dikkat ederseniz sabahtan itibaren Tayyip TV'ler ardı ardına bu operasyon çok başarılı bir operasyon olduğu hususunda bir algı yönetimi gerçekleştiriyor. Bize göre bu bir vatan toprağının terk edilip boşaltılmasından başka bir şey değildir. Yani hükümet oradaki tarihi bağlarımız olan bir toprak parçasını bırakıp terk etmek zorunda kalmıştır. Sebep ne olursa olsun, risk ne olursa olsun, bu ülkenin silahlı kuvvetleri, bu ülkenin hükümeti bu toprağı korumak gibi bir mecburiyeti vardır. Aklımıza bundan sonra her risk görüldüğünde, her sıkışıldığında hangi vatan toprağının sırada olduğu gerçeği geliyor. Bizi üzüntüye sevk ediyor. Fevkalade yanlış bir operasyon" dedi.

Yalçın ayrıca TBMM’de devam eden iç güvenlik paketi yasası görüşmeleri ile ilgili sorulara da şöyle cevap verdi: “İç Güvenlik Paketi, Milliyetçi Hareket Partisi kabul edilemez olarak izah edilmiş ve açıklanmıştır. Hükümetin yeni bir oyunudur. Bu paketle birlikte ülkede jandarma ve emniyet teşkilatı iktidarın kolluk kuvveti milis gücü haline gelmeye başlamıştır, istenen budur. Bir anlamda kaçak saray mukimini ve onun oluşturduğu aveneleriyle de birlikteki saadet zincirini korumaya yönelik bir kanundan başka bir şey değildir. Dolayısıyla çıkmaması için Milliyetçi Hareket Partisi sonuna kadar mücadele edecektir”

Yalçın, açıklamalarının ardından il kongresine katıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 32
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    sağ-sol..faşist-kominist diye diye,alevi-sunni diye diye...kürt-Türk böle böle kandan beslenen vampirler gibi oldunuz!!!Şimdide yahudileşmiş şer ittifakı kurmuş-üniversitelerde yine gençlerimize tuzaklar hazırlamakta olan bu kökü dışarda partilerin,savaş çığırtkanlığını anlamayan gençlerimize yalvarıyorum''biz ÜLKÜCÜ ve Solcu gençleri harcadılar ve şimdi kanka olmuş bu şerlilerden ayrılın!!!
    Cevapla
  • SEZAİ YILDIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Vampirler kana susamış olmalı ki yırtınıyorlar.Kan aksa bu defa da' ÜLKEYİ SAVAŞA SOKTULAR'diyerek höykürecekler.3 senedir kan akmıyor ya bütün HAŞHAŞİLİKLER VE BONZAİ'likleri ondan olsa gerek.HALKÇILARDAN VE IRKÇILARDAN Şeytandan kaçar gibi kaçmak farzdır.......
    Cevapla
  • Osman Bilgiç 9 yıl önce Şikayet Et
    Booooşşşş konuşuyorsunuz boş bir konuda da halkın yanında olun halkın yararına olan knularda bile muhalefetsiniz tek söyleyeceğim Allah Ak Parti Hükümetini başımızdan etmesin.Sizler gibi muhalefete de iktidar yüzü göstermesin.Sizin nasıl bir mentığınız var sınırdan 100 km uzak ve koruma için 70 asker var.Ayrıca o saygı karakolu iki defa taşındı 1933 ve 1973 havadan yapılacak ani bir bombalama da 0 70 asker şehit olursa hesabını kim verecek.Taşınmasa şehit olsalar bu dafe gene hükümeti suçlayacaksınız.
    Cevapla
  • Dadaş145325 9 yıl önce Şikayet Et
    sizi gidi ruh üçüzleri ALLAH size fırsat vermesin
    Cevapla
  • ismet yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Laf olsun torba dolsun, Suriye ve Irak diye bir devlet kalmamışken, Ülkemin 100 km.uzağındaki toprağı 70 askerle nasıl koruyabileceğimizi de söylesene. Japonya, Amerika rehinelerini kurtaramıyor biz 70 askerimizi ve Süleyman Şahın türbe ve Naaşını getirebiliyoruz MHP de hazımsızlıktan çatlıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
Filistin'in BM üyeliği onaylandı