MHP'ye ilk şok! Aday oldu istifa sinyali verdi

MHP Denizli Milletvekilliği sıralamasında 3'üncü sırada yer almasına tepki gösteren Ümit Bahtiyar, istifa sinyali verdi.

MHP'ye ilk şok! Aday oldu istifa sinyali verdi
MHP'ye ilk şok! Aday oldu istifa sinyali verdi
GİRİŞ 08.04.2015 13:28 GÜNCELLEME 08.04.2015 18:16
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

 Ümit Bahtiyar, "Eşimle, nasıl seçim kampanyası yapılır herkese gösterdik. Kimseye yaranamadık. Tüm Denizli gördü, siz görmediniz. Ankara da görmedi. Allah’a emanet olun sayın ülkücü devleri" diyerek istifa sinyali verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekilliği sıralamasında ilk sırada Emin Haluk Ayhan’ın yer almasının ardından il başkanlığı herkesi birlik ve beraberlik içinde çalışmaya çağırırken, bazı adayların ve partinin ileri gelenlerinin sosyal medyadan ilk 7 sırayı eleştirdiği görüldü. MHP’de ilk sıraya daha önceki 2 seçimde olduğu gibi Emin Haluk Ayhan’ın getirilmesinin ardından milletvekilliği sıralamasında üçüncü sırada olan Ümit Bahtiyar sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Partiye geldiğinden beri birçok spekülasyon yapıldığını belirten Bahtiyar, "Ben sesimi çıkarmadım. Kulaklarımı tıkayarak çalıştım. Seçimlere girdim her şeyimi vererek. Eşimle, nasıl seçim kampanyası yapılır herkese gösterdik. Kimseye yaranamadık. Herkes konuştu. Herkes hor gördü. Tüm Denizli gördü. Siz görmediniz. Ankara da görmedi. Allah’a emanet olun sayın ülkücü devleri. Perşembe günü bir basın açıklaması yapacağım. Hakkım varsa üzerinizde helal edin, ben helal ettim" diyerek istifa sinyali verdi.


 
  MHP Denizli İl Başkanı da listenin açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı. Herkesi birlik içinde çalışmaya çağıran MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, "Ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirdiğimizde 7 Haziran seçimleri büyük Türk Devleti ve onun necip milleti için son derece önem arz etmektedir. Ülkemizi bu karanlık darboğazdan geçirerek layık olduğu müreffeh seviyeye çıkaracak olan hiç  kuşkusuz MHP’dir. 46 yıllık tecrübesi ve yetişmiş nezih kadrolarıyla MHP bu başarıyı sağlayacak güçtedir.Bu bağlamda partimizden aday olan 7 arkadaşımızın hepsi MHP’nin adayıdır. Aziz milletimizin MHP’ye ihtiyaç vardır.Milletimizi bu karanlıktan çıkaracak yegane güç MHP’dir. Başta ben ülkücüyüm diyen herkesi çalışmaya ve Denizlili hemşehrilerimizi MHP’ye desteğe çağırıyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 23
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülküdaşımın sözlerinden bunu mu anladınız Çarpıtmışsınız
    Cevapla
  • şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Ümit beyin ilk 1 hakkı yıllardır mhp de bir nefer gibi çalıştı ama gelinen nokta tepeden atama
    Cevapla
  • ığdırlı 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ulkeye zaten faydanız yok ayrımcılıktan başka
    Cevapla
  • demir yumruk 9 yıl önce Şikayet Et
    yeni nesil ülkücü filan değil.türkeş ve yazıcıoğlu gibi gerçek ülkücüler şu anda toprak altında.şimdikilerden olsa olsa yan sanayi ülkücüsü olur...
    Cevapla
  • şahin kahire 9 yıl önce Şikayet Et
    bu istifadan anlaşılacağı üzere,kimsenin ülkeyi düşündüğü falan yok.siyasi partilere gönül verdiklerini iddaa edenler aslında kendilerine veya ceplerine önem verdikleri birkezdaha ıspanlanmıştır.kimsenin bu türk milletini düşündüğü falan.bilin ki düşündüğünü söyleye dibine kadar yalan söylüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada