420 CHP'liye kötü haber! Çekilmekten vazgeçti!

Mersin'de aday çekilmesi haberleri sonrası bilmeceye dönen boş kontenjan için ismi geçen Umut Oran ve 420 CHP'liye kötü haber geldi.

420 CHP'liye kötü haber! Çekilmekten vazgeçti!
420 CHP'liye kötü haber! Çekilmekten vazgeçti!
GİRİŞ 18.04.2015 11:34 GÜNCELLEME 18.04.2015 11:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mersin'den gelen haberler ilk olarak CHP Mersin 4.Sıra adayı Mustafa Baysan'ın adaylıktan çekildiği yönündeydi. Ve boşalan kontenjan adayının kim olacağı bilmeceye dönüşmüştü. Umut Oran ve Rıza Türmen başta olmak üzere birçok ismin adaylığı konuşuluyordu. Hatta CHP Mersin İl Başkanlığı'nın ise kent içi dengeler gözetilerek 'yerli' bir adayın tercih edilmesi yönünde genel merkeze rapor gönderdiği öne sürülüyordu. Ancak heyecan kısa sürdü.

CHP'nin Mersin'den 4. sıra milletvekili adayı olan ve geçtiğimiz günlerde adaylıktan çekilen Mustafa Baysan'ın kararından vazgeçtiği bildirildi. Baysan'ın adaylıktan çekilecek haberlerinin çıkması üzerine aralarında Umut Oran, Rıza Türkmen gibi isimlerin de bulunduğu CHP'li 420 aday adayı sıraya girmişti.

CHP Mersin İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, daha önce kalp spazmı ve kalp ritm bozukluğu rahatsızlığı nedeniyle adaylıktan istifa dilekçesini sunan Baysan'ın kapsamlı tetkik ve muayene sonucunda herhangi bir risk taşımadığının belirlendiği belirtildi.

Bu nedenle Baysan'ın 4. sıra milletvekili adaylığının devam ettiği vurgulanan açıklamada, "Sayın Mustafa Baysan'ın Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mersin'de başarılı olması için güç katacağına olan inancımızı belirtiyor, başarılar diliyoruz" ifadesine yer verildi.

YORUMLAR 4
  • ZAFER 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tuzağınızı yerle bir etsin
    Cevapla
  • durmak yola devam 9 yıl önce Şikayet Et
    Gescen seimde RTErdoganin siyasi yasamini bitirmekle tehdit eden bu umutsuz umut degilmiydi. Kim bilir RTErdigan daha bunun gibi nicelerini Türkiye siyasi tarihine gömecek.
    Cevapla
  • ali aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    adama arpa vermedilerse fikrini değiştirmiş olabilir .
    Cevapla
  • no name 9 yıl önce Şikayet Et
    ah umutsuz umut
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele