43 günü planlandı: 70 şehirde 45'er dakika!

Seçim mitinglerine 25 Nisan'da Erzurum'dan başlayacak olan Başbakan Davutoğlu, her gün iki kentte kısa konuşmalar yapacak.

43 günü planlandı: 70 şehirde 45'er dakika!
43 günü planlandı: 70 şehirde 45'er dakika!
GİRİŞ 23.04.2015 11:35 GÜNCELLEME 23.04.2015 11:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

7 Haziran hazırlıklarında son aşamaya gelen AK Parti'nin seçim kampanyası ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun miting programının detayları belli oldu.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın koordine ettiği çalışmaya göre, Başbakan için 43 günlük bir miting programı hazırlandı.

25 Nisan'da Erzurum'dan başlayacak miting maratonu, 70 ile yayılacak. 3 Mayıs'ta Almanya'nın Dortmund şehrinde gurbetçilerle buluşacak olan Davutoğlu'nun son mitingini ise seçim bölgesi olan Konya'da yapması planlanıyor.

Her gün iki il ziyaretinin öngörüldüğü planlama kapsamında programın aksamaması için alınacak önlemler de belirlendi. Davutoğlu'nun danışmanları ve parti yönetiminin yaptığı toplantıda, Başbakan'ın her gün saat 10.00'da evinden çıkması, en geç 24.00'de istirahate çekilmesi kararlaştırıldı.

Miting alanında vatandaşın bekletilmemesi için programa sadık kalınacak, Davutoğlu'nun konuşmaları 45 dakika ile sınırlandırılacak. 

KAYNAK: YÜCEL KAYAOĞLU - TÜRKİYE
YORUMLAR 2
  • Erzurumlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum seçilmesinin eminim ki özel bir anlami var..Tebrik ederim .Erzurum bu ülkede hep ilk adımların yeri olmuştur .
    Cevapla
  • miting... 9 yıl önce Şikayet Et
    mitinglerde halkın sıkılmaması için hareketli güzel seçim eserleri yayınlanmalıdır vede çoşkulu olmalıdır konuşma süresi 45dk normal olmuş..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Filistin'in BM üyeliği onaylandı