Bahçeli: Bizim tezgahla işimiz olmaz

Bahçeli, "Bizim komplo ve tezgahla işimiz olmaz, kumpas ortaklarımız da olmamıştır. Paralel ve eğri bize yabancıdır" diye konuştu.

Bahçeli: Bizim tezgahla işimiz olmaz
Bahçeli: Bizim tezgahla işimiz olmaz
GİRİŞ 20.05.2015 21:52 GÜNCELLEME 20.05.2015 21:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "(Muş'ta teröristlerin iki kişiyi kaçırması) Birkaç gün önce bölücü terör örgütü PKK’nın Muş’ta biri jandarma uzman onbaşımız olmak üzere, iki kişiyi kaçırması neyin mesajıdır?" dedi.

Bahçeli, Perşembe Pazarı alanında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, seçimlere 19 gün kaldığını hatırlatarak, 25'inci dönem milletvekilliği genel seçimlerinin ülkenin birliği, milletin dirliği ve insanların refahına en üst düzeyde katkı sağlamasını diledi.

Kocaeli'nin üreten bir kent olduğunu, ülkenin ihracatına önemli katkılar sağladığını ifade eden Bahçeli, şehrin Türkiye'nin gelişmesi için ürettiğini kaydetti.

Bahçeli, Kocaeli'nin vatandaşların rahat etmesine hizmet ettiğini dile getirerek, "Kocaeli, dertlidir, çıkmazdadır, sosyal ve ekonomik dar boğazdadır. İhracatımız ve pazarlarımız daralmaktadır. Otomotiv sektörünü sıkıntıya sokan eylemler, devam etmektedir. Türkiye'nin düşen imaj ve saygınlığı ekonomik faaliyetleri vurmaktadır. Demokrasi ve hukuk konusundaki aşınma ve yıpranmalar doğrudan ve doğruya güven ve yatırım iklimini karartmaktadır. Despot ve dağılmış bir yönetim anlayışından dolayı Türkiye, riskli bir ülke haline gelmiştir" şeklinde konuştu.

"Bizim komplo ve tezgahla işimiz olmaz"

Milliyetçi Hareket'in paralelci, rüşvetçi ve kumpasçı olmadığını belirten Bahçeli, "Bizim mayamızda ve meşrebimizde, yetim hakkına el uzatmak, para sıfırlamak ve rüşvet yemek zilleti yoktur. Bizim komplo ve tezgahla işimiz olmaz, kumpas ortaklarımız da olmamıştır. Paralel ve eğri bize yabancıdır. Milliyetçi Hareket Partisi dimdik yürümektedir. Milliyetçi Hareket eğilmeden, bükülmeden, ilkelerini kırıp dökmeden yürümektedir. Milliyetçi Hareket Partisi, milliyetçi, ahlaklı, adaletli ve vicdanlı adımlarıyla yürümektedir" ifadesini kullandı

YORUMLAR 8
  • harbi 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam ne dediğini kendide bilmiyor valla dinliyom dinliyom bir daha dinliyom ama bende birşey anlamıyom ama reis Lafı gediğine oturtuyor
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bahceli bey chpnin vagonusunuz geçen yıl 14 partiyle bir oldun erdogana karşı ekmelettin kimin adamı bahceli ülkücü degil aşırı marjınal sol olmuştur yazıklar olsun sana ülkücü diyene ak parti senide kutracaktır vesallam
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Banada büskevit versene :)) küçük emrah rolünü hiç unutmuyorum, Allah sizleri basımıza getirmesin aminnn
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli sizi görünce tv de kanal değistiriyorum.Biraz gülün ya bu kin bu öfke ney böyle şu yalan dünyada hiç tebessüm etmezmisiniz siz ????
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen onu Gümüşhane deki yandaşlarına sor. Bak ki ne tür dümenler döndürüyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı