MHP'li milletvekili adayı AK Parti'ye geçti

7 Haziran'da yapılan genel seçimde Şanlıurfa'dan MHP 9'uncu sırada milletvekili adayı olan İsmail Taş, AK Parti'ye katıldı.

MHP'li milletvekili adayı AK Parti'ye geçti
MHP'li milletvekili adayı AK Parti'ye geçti
GİRİŞ 18.10.2015 12:13 GÜNCELLEME 18.10.2015 12:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, kent merkezindeki partisinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Burada konuşan Çelik, Türkiye'nin geleceği için 1 Kasım seçiminin büyük önem taşıdığını söyledi.

AK Parti hükümetinin ülkenin gelişimi için devasa hizmetleri faaliyete geçirdiğini belirten Çelik, birlik ve beraberlik içerisinde sıkıntıların giderilmesi gerektiğini kaydetti.

Çelik, konuşmasının ardından 7 Haziran genel seçimlerinde MHP'den Milletvekili adayı olan İsmail Taş'a AK Parti rozetini taktı.

Taş, aile büyükleriyle yaptığı değerlendirmenin ardından AK Parti'ye geçmeyi uygun bulduğunu belirtti.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğine işaret eden Taş, "Bu dönem birlik, beraberlik ve kardeşlik zamanıdır. Vatanımızın selameti için AK Parti'ye geçtim. Ülkemizde huzurlu bi ortam sağlamamız gerekiyor" dedi.

Bu arada son bir haftada Şanlıurfa'da MHP'den aralarında İl Başkan Yardımcısı Abdülkerim Koç'un da bulunduğu 5 kişi AK Parti'ye katıldı.

YORUMLAR 9
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    siverek ilçesi tamam asiretlerden ve köylerden akp ye katilim cok fazla.burda hdp bitti. eskiden olduğu gibi. ve bucak adayi için chp ye giden oylarda geri döndü
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    urfada hepsi katilsa ne olacak ki Hdp almis basini gidiyor.. sanki urfadan Mhp mv cikariyorda.. aldigi oy %1ancak.. 1 Kasim ülkemiz icin insallah hayirli sonuclar cikmasina vesile olur.. kardesligin oldugu kayirmaciligin olmadigi... partizanciligin yerine hak ve adaletin oldugu bir TÜRKİYE umuduyla..
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Mesele parti degil ulkemizin selameti dimdik bolunmeden ayakta kalabilmesi meselesidir.En iyisi cikasiya kadar simdilik en iyi sekilde isleri yuruten vatan sevdalisi Cumhurbaskanimiz ve Basbakanimiz var. En buyuk destegi vermek onlara psikolojik acidan buyuk moral saglamis olacak ve onlarda yilmadan yola devam edebilecekler.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Son dakika bizim mahalledeki cafar dayı ak partiye geçti
    Cevapla
  • yavrukurtçuk 8 yıl önce Şikayet Et
    Şanlurfanın mv sayısı 12 . Şimdi mhpli mv adayının geçmesiyle akpnin mv aday sayısı 13 mü oluyor ?
    Cevapla
  • İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    hayır ama mhp den büyük kopmalar yaşandığını gösteriryor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!