Bahçeli'ye isyan edip istifa etti!

MHP Hatay il yönetim kurulu üyesi Mustafa Sasunlu partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Bahçeli'ye isyan edip istifa etti!
Bahçeli'ye isyan edip istifa etti!
GİRİŞ 18.11.2015 15:51 GÜNCELLEME 18.11.2015 15:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sasunlu yaptığı yazılı açıklamada MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sert sözlerle yüklendi.

İşte Sasunlu'nun o açıklaması: 

Öncelikle beni yalnız ülkücüler gönderebilir diyerek açıklama yapan Bahçeli'ye, biz kimiz biz neciyiz diye soruyorum? Neden tabanın sesine kulak vermiyorsun? Milyonlarca ülkücü'nün istifa çağrısını neden duymuyorsun? Tabanın ve Halkın yeter artık bırak git istemiyoruz seni deyişleri nedir?

YENİLMİŞ BİR KOMUTAN ORDUNUN BAŞINDA HALEN ISRARLA DURAMAZ DURMAMALI

Neden mi? Çünkü böyle giderse, orduda kalmayacak, askerde kalmayacak yok edeceksiniz. Biz ülkücüler bırakın adınızı halka anlatmayı, kendi dava arkadaşlarımıza bile hatalarınızı izah edemez duruma geldiğimizi çok iyi biliyorsunuz..
Evet sadakat şereftir.

Lakin sadakat bir erdem kavramıdır ve insanlar erdem kazandığına sadakat duyar. Sen ülkücüleri düşürdüğün durumun ciddiyetini dahi anlayamıyorsun.

Ama senin ve etrafının işi gücü bu teşkilattaki yiğitlerin üzerini çizmek, Mert olanları ihraç etmek, Kaleleri yıkmak ve yılların emeklerini heba etmek çiğnemek ve kendinize rakip gördüklerinizi de kıyma makinesinden geçirmek...Kısacası teşkilatı bitirmek...

1 KASIM SEÇİMLERİNDEN HEMEN SONRA,LİDERE SADAKATİ ŞEREF OLARAK GÖREN YALAKA PUTPERESTLER, NİYEYSE BİZİM GİBİ DAVAYI DÜŞÜNEREK GERÇEKLERİ SAVUNANLARI DA LİDERE BAŞKALDIRAN İHANETÇİ OLARAK GÖRMEYE BAŞLADILAR..!

Sosyal paylaşım sitelerinden size muhalif olanlara hep saldırdılar. Yetmedi Ülkü ocakları genel başkanı Olcay Kılavuz çıkıp teşkilatı tehdit eden türden açıklamalarda bulundu.

Oysa kim kimi niçin tehdit ediyor? Bizler asla ihanetçi olmadık ve 14 yenilgi almanıza rağmen halen sizi savunanlar gibi adamında adamı olmadık....Bizim derdimiz davamızoldu sadece....Anlayamadılar...

Sayın Bahçeli asıl İhaneti siz ve etrafınızdaki mevki makam sevdalıları yapıyor bu teşkilata.

Hezimete uğramış bir ekibin ilk yapması gereken şey istifa etmektir..! Etmiyorsunuz çünkü, Makam ve Nefis rüzgarınız sizi oyuncak etmiş haberiniz yok ve ihanete devam ediyorsunuz...çünkü, Beceriksizlikle ihanet arasında kıldan ince bir çizgi vardır. Beceremediği halde makam-mevki işgal etmek en büyük ihanettir.

Alparslan Türkeş

Onun için; bu ve buna benzer bir çok nedenlerden dolayı,MHP Hatay il yönetim kurulu  görevimden istifa etme kararı almış bulunmaktayım. Benim dava arkadaşlarıma ülkücü kardeşlerime kırgınlığım yoktur. Kendi tabanına dahi hayır diyen hayırcı bir adama sadece kocaman bir HAYIR diyorum.

İnsan gördüğü yanlışa yanlış, İnandığı doğrulara da doğru demelidir. Tezini savunduğumdan böyle bir karar aldım.
Saygılarımla.

YORUMLAR 5
  • seyfullah 8 yıl önce Şikayet Et
    siz bunu yeni anladınız biz bunu bahceli oraya geldiği gün anlamıştık çünkü rahmetli BAŞBUĞ un bir yazısı vardı bahceli derin devletin içimizdeki adamıdır onu dışlamayın pasif görevlerde kullanın ona sırtınızı dönmeyin güvenilir deyildr demişti
    Cevapla
  • Bay yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı abi bahçeli artık erdemli bir davranış sergileyip istifa etmeli.
    Cevapla
  • A.Dadı 8 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Amca doğruları söylemiş.Artık Bahçeli ayrılmalı ortada ciddi bir başarısızlık var.Tabanın sesine kulak vermeliydi...
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni yürekten kutluyorum Mustafa bey, gerçekleri dile getirmişsin, maalesef karşında seni ve ülkücüleri anlayacak kimse yok, Bahçelinin etrafını yağdanlıklar sarmış durumda,
    Cevapla
  • Nurettin GÜN 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın mustafa sasunlu haklısın harbi konuştugun için 1977 ler ülkücüsünden sizlere selamlar olsun bahcelinin ve ekibinin bu saat tan sonra MHP ye bir faydası olmaz artık emekli olsununlar hoşcakalın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama