Sağlık Meslek Lisesi mezunlarına müjde verdi

Partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Meslek Lisesi mezunlarına müjde verdi.

Sağlık Meslek Lisesi mezunlarına müjde verdi
Sağlık Meslek Lisesi mezunlarına müjde verdi
GİRİŞ 13.06.2012 11:58 GÜNCELLEME 13.06.2012 15:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış


İl Başkanları toplantısında göreve geldikleri 2002 yılından bugüne kadar yapılanlar ile ilgili bilgi veren Başbakan Erdoğan, sağlık alanında çalışan personel sayısına ilave olarak Sağlık Meslek Liseleri ile ilgili bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.

2002 yılındaki 6 bin olan nitelikli yatak sayısının 39 bine yükseldiğini söyleyen Erdoğan, ''Sağlıkta 2002'de toplam ambulans sayısı 248 adetti, şimdi 2 bin 248 adete ulaştı. Paletli ambulanslar ile helikopter ve uçak ambulansları da hizmet için bakanlığın bünyesine kattık. 2002 yılında 58 adet olan Emar cihazı şimdi 708 adete yükseldi. 4 bin 891 adet olan diyaliz cihazı sayısını 10 bin 364 adete yükselttik. Eczane karmaşasına son verdik. Her hastanden ilaç alınabiliyor. Hastane kapısında bekleme artık yok, rehin alınma diye birşey kalmadı arttık.'' dedi.

Kamuda çalılşan sağlık çalışanı sayısının 256 binden 2011 yılı sonu itibari ile 482 bine yükselttiğini ifade eden Erdoğan, '' Burdan müjdesini vereyim...Bakanlığımız bir çalışma yürtüyor.  İnşallah Sağlık Meslek Lisesi mezunlarını hastanelerimizde değerlendireceğiz. Onları istihdam edeceğiz.'' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • Hacı Bayram Gören 11 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenevi çalışanları. bir kamu kuruluşu olar öğretmenevi çalışanlarına da rabbim birgün müjde verdirirmi acaba.inşallah o günleri de görürüz ne diyelim herşey allahın takdiri herşeş bahane.....
    Cevapla
  • mahmut sami güzelgöz 11 yıl önce Şikayet Et
    taşeron ve asgari ücretliler... kamuda çalışan taşeron firma elemanlarına ne zaman müjde vereceksiniz sayın başbakanım taşeronun işten çıkarılma korkusunun olmayacağı müjdesini ne zaman vereceksiniz. asgari ücretin yüksek yüzdeden verilmesini ne zaman müjdeleyeceksiniz sayın başbakanım 12 yıldır herkese müjdeler veriyorsunuz ama nedense taşeron ve asgari ücretliye hiçbir müjdenizi göremedik. bizler ne zaman müjde alacağız .. bizler her ihale zamanı işten çıkarılma korkusu ile yaşıyoruz sayın başbakanım ne zaman bunların önüne geçmeyi düşünüyorsunuz...
    Cevapla
  • Adalet Belki 11 yıl önce Şikayet Et
    herkese yapılan iyilik sn. başbakanım; neden 4 c lilere yapılmıyor ??. soğuk sıcak demeden, yaz kış demeden, dağ bayır demeden özellikle tüik' te ve diğer kurumlarda amele sınıfında çalışan 4 c lilere ne zaman müjde vereceksin sn. başbakanım. oy sa bizde oy veriyoruz, haksa bizimki de hak, vatandaşlıksa bizde vatandaşız. sesimiz size ne zaman gelecek ???
    Cevapla
  • Serkan yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakanım meteorolojinin mağdur öğrencileri. türkiye gibi büyük bir ülkede 8 kişiyiz.anadolu meteoroloji meslek lisesini bitirdikten sonra meteorolojik cihazların gelişmesine paralel olarak bilgisayar bölümü okuyup mesleki yeterliliğimizi artırdık.mesleki yeterliliğimizi artırdık diye 10 yıldır devlet meteoroloji genel müdürlüğü bizlere 8 kadro açmıyor.sebebi neden okudunuz okumasaydınız.sayın başbakanım türkiye de toplam 8 kişiyiz ve bu okul kapandı.kısa bir süre sonra yaşımızda dolaçak memur olamayacağız.sağlık meslek liselerine dünyanın kadrosu çıkarken bizlere 8 kadro çıkamazmı?yetkilileri bu konuda uyarılmısınız?
    Cevapla
  • ÇaÇa ReiS 57 11 yıl önce Şikayet Et
    bu gelişmeler çok güzel de...!?!. oluşan kuyruklardan 182 mrs dolu ,1 ay 2 ay sonrasına v.s. vermesinin önüne geçmek gerek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!