Ahmet Hakan'la Melih Gökçek Twitter'da kapıştı

Ahmet Hakan'ın Melih Gökçek'in Twitter kullanımıyla ilgili yazısı polemiğe dönüştü. Gökçek, Hakan'a yine Twitter üzerinden cevap verdi.

Ahmet Hakan'la Melih Gökçek Twitter'da kapıştı
Ahmet Hakan'la Melih Gökçek Twitter'da kapıştı
GİRİŞ 31.03.2015 09:00 GÜNCELLEME 31.03.2015 09:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan Melih Gökçek'e Twitter'ı yasaklamasını rica etmişti. Melih Gökçek'ten Ahmet Hakan'a yanıt Twitter'dan gelirken Ahmet Hakan ise yine altta kalmadı.

YENİ POLEMİK AHMET HAKAN'LA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la girdiği tartışmayla Türkiye'nin gündemini sallayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sessizliğini Ahmet Hakan'la girdiği polemikle bozdu. Gökçek, Twitter'da Ahmet Hakan'a bugün yazdığı yazı üzerinden yüklenirken, Ahmet Hakan'ın cevapları da sosyal medyada oldukça konuşuldu. İşte ikili arasında geçen konuşmalar:

AHMET HAKAN'DAN DAVUTOĞLU'NA TWİTTER ÇAĞRISI

Ahmet Hakan'ın Hürriyet gazetesinden Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yaptığı Melih Gökçek çağrısında şu ifadeler yer alıyordu:

SAYIN Başbakanım...
Sizden bir ricam var.
Lütfen Melih Gökçek isimli belediye başkanınıza "Twitter" denilen mecrayı kullanmasını tamamen ve kesin olarak yasaklar mısınız?

Sayın Başbakanım...
Twitter'ı Melih Gökçek'e yasaklarsanız...
Vatana, millete ve devlete büyük bir hizmet yapmış olursunuz. Hatta verimliliğin artışına da muazzam bir katkı sağlamış olursunuz.

Sayın Başbakanım...
Eğer Gökçek'e Twitter'ı yasaklarsanız...
Bana da bir iyilik yapmış olacaksınız.
Ben de buna cevap yetiştirmek için uğraşmak yerine işime daha fazla konsantre olacağım, aileme daha fazla zaman ayıracağım, daha fazla kitap okuyacağım. Bu arada malayani bir işten de uzak durmuş olacağım.

YORUMLAR 7
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Melih Gökcek i severim am asu bir gercekki internetde cok zaman yiyor.Hele birde bagimli olduysa artik
    Cevapla
  • ahmet selim 9 yıl önce Şikayet Et
    herşeyin bir ölçüsü olmalı koskoca belediye başkanısın örnek olmalısın.twitter a tabi ki gir ama seninki biraz abartılı
    Cevapla
  • Alamettin 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Hakan kimseye akıl verme aklını kendine sakla, geçmişini bir hatırla nerden nereye geldigini, sana diyeceyim Allah seni islah etsin.
    Cevapla
  • fani 9 yıl önce Şikayet Et
    ahmet hakan doğru söyledi, gökçek belediyecilik yapsın başbakan yardımcılarına ayar vermeye çalışıp haddini aşacağına metro yapsın
    Cevapla
  • Allah ıslah etsin. 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet hakan senin her isin malayani zaten uzak durman için senin sen olmayı bırakmanın lazim.gökçek sev sevme ama.haddini bil devletin bir makamında oturan herhangi birine karşı.nerden nereye geldin hidayet kararması belgeseli çekilse başrol oynayacak birkaç adamdan birisi sen olursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık