Acun Ilıcalı suikast planı için ne nedi?

Geçtiğimiz aylarda Tekirdağ'da yakalanan El-Kaide militanlarının bilgisayar şifreleri çözüldü. Militanların suikast düzenlemek istediği isimlerden birisinin de ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı olduğu anlaşıldı.

Acun Ilıcalı suikast planı için ne nedi?
Acun Ilıcalı suikast planı için ne nedi?
GİRİŞ 11.04.2013 09:02 GÜNCELLEME 11.04.2013 17:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, Twitter'dan ''Ben kadere inanan bir insanım, alnımıza ne yazıldıysa o yaşanır, emniyet teşkilatımıza teşekkür ederim, onlar gereğini yapacaktır'' diye yazdı.

El-Kaide üyelerinin Acun Ilıcalı ile Adnan Oktar hakkında istihbarat topladığı ve keşif yaptığı ortaya çıktı. Şifreli dosyada Ilıcalı ve Oktar'ın ev ve işyeri adreslerine erişildi.

YENİ DOSYALAR OLABİLİR

Zanlıların Ilıcalı ve Oktar'ın evlerinin uygu görüntüsünü aldığı ve buna göre suikast planı yaptığı tespit edildi. Bilişim uzmanı polisler şifrelenen üçüncü bilgisayardaki verilere ulaşmaya çalışıyor. Üçüncü bilgisayardan da suikast ve bombalı sabotaj planlanan hedeflerin çıkacağı tahmin ediliyor.

AZERİ VE ÇEÇEN

Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalanan 12 El-Kaide mensubunun ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu, Koç Müzesi ile Balat'taki sinagogu oto alarmı düzenekli bombayla havaya uçurmayı tasarladığı gündeme gelmişti.

Ele geçirilen krokilerde bu üç yere ait fotoğraflar ile işaretli haritalar çıkmıştı. Zanlıların Google Earth'ten hedef seçtikleri yerlerin krokilerini indirdiği anlaşıldı.

Tekirdağ Emniyeti İstihbarat Şubesi'nin 2 yıllık takibinden sonra gerçekleştirilen baskında El- Kaide hücresinin sansasyonel saldırılarda kullanacağı patlayıcı maddeler ise Büyükçekmece'de bir örgüt üyesinin oturduğu apartman dairesinden çıkmıştı.

Özel Harekat timleri eşliğinde yapılan baskına bubi tuzağı riskine karşı bomba imha uzmanlarının da katıldığı belirtilmişti.

Çorlu'da 8, İstanbul'da ise 4 El-Kaide üyesinin gözaltına alındığı operasyonda yakalanan12 kişiden ikisinin Çeçen, ikisinin Azeri kökenli olduğu, 8'inin ise Türk olduğu ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 11
  • mücahit akın 11 yıl önce Şikayet Et
    örgütün hedefinde Adnan Oktar var. asıl hedeferi tabiki Adnan Oktar çünkü bir çok ilmi çalışmalar yapan ve darwinizm yerle bir eden tek kişi Adnan oktar,acunun pek bir vasfı yok Dünyada gündemi belirleyen Adnan Oktar bunu gizlemeye çalışıyorlar.Oysa 400 yakın eseri bulunan dünya çapında yayınlar yapan bir çok internet sitesi bulunan bir insanın değerinin bilinmesi lazım hayattaki tek amacı ALLAH'ın rızası ve islam birliği kurulması
    Cevapla
  • Bora Tan 11 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyecek. Yoohum! diyo!..
    Cevapla
  • MEHMET BODUR 11 yıl önce Şikayet Et
    ÖRGÜTLER BAZI EYLEMLERİ SANSASYON İÇİN YAPAR.... Acun Ilıcalı herkesin tanıdığı bir isim.
    Cevapla
  • Zülkarneyn 11 yıl önce Şikayet Et
    yahu ne biçim insanlar türedi böyle?. polis suikast planı ele geçirir, altında şişirme arar. arkadaş ayıp oluyor, azıcık insani duygularla yazın.
    Cevapla
  • yüksel demir 11 yıl önce Şikayet Et
    kim neylesin seni. ya kim neylesin acunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar
Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı