3 aylık hamile kadına hırsız dehşeti

Sultangazi'de bir eve giren şüphelinin, bu sırada yalnız olan yeni evli ve 3 aylık hamile kadının bileğini kesip, küpe ve bileziklerini gasbederek kaçtığı iddia edildi

3 aylık hamile kadına hırsız dehşeti
3 aylık hamile kadına hırsız dehşeti
GİRİŞ 03.01.2014 05:32 GÜNCELLEME 03.01.2014 05:42

Alınan bilgiye göre, 3 aylık hamile Ebru Kardaş (18), Sultançiftliği Mahallesi 184. Sokak'taki bir evde yaşayan anne ve babasını ziyaret etmek için 10 gün önce Batman'dan İstanbul'a geldi.

Kardaş, evde yalnız olduğu sırada kapı zili çaldı. Kardeşlerini okuldan almaya giden annesinin döndüğünü düşünen Kardaş'a, kapıyı açtığında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi saldırdı.

Şüpheli, Kardaş'ı kısa süren boğuşmanın ardından etkisiz hale getirdi, ses duyulmaması için de yüzüne yastıkla bastırdı. Kardaş'ın kulağındaki küpeleri alan saldırgan, kolundaki 3 altın bileziği de almak istedi. Bileziği çıkartmakta zorlanan saldırgan daha sonra üzerindeki bıçakla Kardaş'ın sağ bileğini kesti, altınları alarak kaçtı.

Bir süre sonra eve gelen Ebru Kardaş'ın annesi, kızını kanlar içinde baygın vaziyette görünce durumu yakınlarına haber verdi.

Ambulansla Sultangazi'deki Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kardaş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çapa'daki İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada, uzun süre tıbbi müdahale yapılmadığını öne süren Kardaş'ın yakınları ile hastanenin güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Arbedenin ardından bileğinde derin kesik olan Kardaş, acil servisten hasta nakil aracıyla başka bir bölüme sevk edilerek ameliyata alındı.

Olayla ilgili bilgi veren Kardaş'ın yakını Necmettin Gümüş, hastalarıyla burada ilgilenilmediğini iddia ederek, "Biz de olayı basın mensuplarıyla paylaşma gereği duyduk" dedi.

Hamile kadının sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı