Kaybolan iki çocuktan 4 gündür haber alınamıyor

Konya'nın Karapınar ilçesinde, sokakta oyun oynarken kaybolan 11 ve 13 yaşlarındaki çocuklardan 4 gündür haber alınamıyor.

Kaybolan iki çocuktan 4 gündür haber alınamıyor
Kaybolan iki çocuktan 4 gündür haber alınamıyor
GİRİŞ 08.08.2014 16:28 GÜNCELLEME 08.08.2014 16:28

Fatih Mahallesi'nde evlerinin yakınındaki sokakta oynarken kaybolan 11 yaşındaki Nihat Selçuk ile amcasının oğlu 13 yaşındaki Yaşar Selçuk için aileleri, Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusu yaptı.
 

Başvurunun ardından polis ekipleri ilçe ve çevresinde arama çalışması başlattı. Aileleri, çocuklarının en kısa süre içinde bulunması için yardım çağrısı yaptı.

Nihat'ın babası Ali Selçuk, oğlunu en son salı günü saat 17.00 sıralarında cami yakınında görenlerin olduğunu belirterek, sokakta yeğeniyle oynarken ortadan kaybolduklarını söyledi.

Selçuk, "Çocuklarımızın bulunmasını istiyoruz. Çok perişan bir haldeyiz. 4 gündür aramadığımız yer kalmadı. Sürekli geziyorum herkese soruyoruz. Küçücük çocuklar kendi başlarına ne yaparlar. Nereye gittiklerini veya nereye kaçırıldıklarını bilmiyoruz. Herhangi bir iz de bulamadık" dedi.

Oğlunun bugüne kadar haber vermeden hiçbir yere gitmediğini anlatan Selçuk, başlarına kötü bir şey gelmeden bulunmalarının en büyük arzuları olduğunu ifade etti.

Yaşar'ın babası Nevzat Selçuk ise oğlunun ve yeğeninin bir an önce bulunmasını istediklerini belirterek, kendi imkanları ile de arama çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama