Beyoğlu'nda sahte polisler, gasp yaptı

Beyoğlu’nda kendilerine polis süsü vererek, yolda yürüyen bir şahsın, para ve cep telefonu gasp eden iki şüpheli yakalandı.

Beyoğlu'nda sahte polisler, gasp yaptı
Beyoğlu'nda sahte polisler, gasp yaptı
GİRİŞ 14.10.2014 14:21 GÜNCELLEME 14.10.2014 14:21

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği’nden öğlen saatlerinde sağlık kontrolüne çıkarılan şüphelilerden Yiğit K. habercilere, “Bundan sonra herkesi gasp edeceğim. Yaptık, hepsini de gasp edeceğim” diye bağırarak küfürler savurdu. 

Tepebaşı Caddesi’de saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, yolda yürüyen Ferhat Ö.'ye yaklaşan iki şüpheli kendilerini polis olarak tanıtıp, metal polis rozeti gösterdiler. Gasp suçundan sabıkalı 40 yaşındaki Mehmet Y. ile 21 yaşındaki Yiğit K. bir binanın köşesine götürdükleri mağdurun üstünü aramaya başladı. Bu sırada mağduru tabanca ve cop ile tehdit ettiler. Üzerindeki 175 TL, bir cep telefonu ve gümüş kolyeyi alan saldırganlar, uzaklaşırken kurusıkı tabanca ile havaya bir el ateş etiler. 
Mağdurun ihbarı üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ve Önleyici Hizmetler ekipleri olaydan yarım saat sonra şüphelileri Yahya Kahya Mahallesi’nde fark etti. Kaçmaya çalışan şüpheliler, kovalamaca sırasında etkisiz hale getirildi. Üzerlerinde biri kurusıkı, diğeri oyuncak iki tabanca, bir katlanır cop, 2 metal polis rozeti, bir bıçak ve mağdurdan aldıkları cep telefonu ele geçirildi. Şahıslar yasal işlemlerin bitmesinden sonra, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na çıkarılacak
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi