400 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Kırıkkale'de yurt dışından getirilip Batı illerine götürülmekte olan TIR'da yapılan aramada 400 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

400 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
400 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
GİRİŞ 27.10.2014 22:29 GÜNCELLEME 27.10.2014 22:29

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yurtdışından kaçak sigara sevkiyatı yapıldığı yönündeki istihbarat doğrultusunda harekete geçti. Kırıkkale - Kayseri karayolu kent merkezi girişinde önlem alap polis, 26 yaşındaki Z.T. yönetimindeki plakası belirlenen TIR'ı durdurdu. Araçta yapılan aramada mukavva kutuları arasına gizletilmiş olarak çeşitli markalarda 400 bin paket kaçak sigara ele geçirildi,şoför Z.T. gözaltına alındı.

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, yaptığı açıklamada operasyonda görev yapan polis birimini kutlarken, Kırıkkale tarihinin en büyük kaçak sigara operasyonunun gerçekleştirildiğini söyledi. Kayıt dışı ekonominin ortaya çıkarılmasının en önemli kaynaklarından birisinin sigara kaçakçılığı olduğunu belirten Onar, "43 ilin kapısı olarak Emniyet teşkilatımız gece gündüz bu konuda hassasiyetle çalışmalarına devam edecektir. Vatandaşlarımızın kaçak sigara ile zehirlenmesine asla göz yummayacağız” dedi.

Ekipler tarafından Kırıkkale Hürriyet karakoluna çekilen TIR'da ele geçen çeşitli markalardaki kaçak sigaralar Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere depoya boşatıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı