Kavgayı ayırmak isterken öldü: O anlar kamerada

İskenderun'da, dün akşam iki grup arasındaki kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan gencin düşme anı güvenlik kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 01.12.2014 17:24 GÜNCELLEME 01.12.2014 17:29

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, dün akşam iki grup arasındaki kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak hayatını kaybeden Ahmet Çelik'in (24) bıçaklandıktan sonra düşme anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayın meydana geldiği Şehit Pamir Caddesi üzerinde bir restoranın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kalabalık bir grubun cadde üzerinde kavga ettikleri görülüyor.

Bir süre sonra elinde bıçak olan bir kişinin etrafındakilere bıçak çektiği ve kavgaya devam ettiği görüntülere yansıyor.

Güvenlik kamerası görüntülerinde elinde bıçak olan kişinin yanına gelen Ahmet Çelik'in grubu ayırmaya çalıştığı gözleniyor.

Daha sonra Çelik'in birkaç adım attıktan sonra yere yığıldığı ve bıçaklı kişi ile grupta kavga edenlerin olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Görüntülerde Çelik'in yere düştüğünü gören vatandaşların Çelik'in gömleğini açmaya çalıştığı ve polisin olay yerine geldiği de kameralara yansıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de
Okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı