Üniversitede dehşet: Oda arkadaşı boğazını kesti!

KKTC'de üniversitede okuyan Nazillili öğrenci Tevfik Uzunoluk, oda arkadaşı tarafından uykuda boğazı kesilerek öldürüldü.

Üniversitede dehşet: Oda arkadaşı boğazını kesti!
Üniversitede dehşet: Oda arkadaşı boğazını kesti!
GİRİŞ 23.11.2015 11:31 GÜNCELLEME 23.11.2015 11:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, önceki akşam KKTC'nin Gazimağusa kentinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) İç Mimarlık okuyan Nazillili Tevfik Uzunoluk (19), DAÜ Kampüsü içerisinde bulunan Alfam Öğrenci Yurdu C-Blok’ta aynı odada kaldığı bölüm arkadaşı Tevfik Utku P. ile tartıştı. Tartışmanın sona ermesinin ardından yatağına uzanan Tevfik Uzunoluk, uykuya daldı. Tevfik Utlu P., bir süre sonra uymakta olan arkadaşının boğazını keserek öldürdü.

12 SAAT SONRA POLİSE GİDİNCE CİNAYET ORTAYA ÇIKTI
 
Gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen cinayetten öğrenci ve yurt idaresinin haberi olmadı. Cinayet zanlısı Tevfik Utku P.'nin olayın ardından saat 12.30 sıralarında polis karakoluna giderek teslim olmasıyla yaşananlar ortaya çıktı. 
 
Suçunu itiraf edip cinayeti nasıl işlediğini tüm detayları ile anlatan Tevfik Utku P., gözaltına alınarak Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne sevk edildi.
 
Bu sene üniversiteyi kazanan DAÜ İç Mimarlık Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Tevfik Uzunoluk’tan gelen acı haber arkadaşları ve Nazilli’deki ailesini yasa boğdu. Uzunoluk’un cenazesinin baba ocağında toprağa verileceği öğrenildi. Tevfik Utlu P.'nin şizoferi hastası olduğu iddiası da var.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • kisas 8 yıl önce Şikayet Et
    Kısaca hayat var
    Cevapla
  • Yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Şizofreni hastası ise yurtta ne işi var gitsin özel evde kalsın bak işte ne yapacağı belli olmayan kişi yaktı bir ocağı
    Cevapla
  • ercan t 8 yıl önce Şikayet Et
    şizofreniye müebbet verilmeli.
    Cevapla
  • Erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Şizofreni hastaları iyileştirilemiyorsa gereken yapılmalı. Yoksa çok kişiye zarar verir. Dikenler temizlenirse bitkiler daha iyi yeşerir.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    niye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!