Bu film yine çok konuşulacak: Azazil2 - Büyü

Azazil2: Büyü filmi 25 Mart'ta Türkiye ve Almanya'da aynı anda vizyona giriyor. Filmin fragmanı filmin yine çok konuşulacağını ortaya koydu.

GİRİŞ 11.03.2016 15:23 GÜNCELLEME 11.03.2016 15:52
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Hayata yeni adım atmış bir bedenin önüne geçmek miydi amacı, güçlü bir aileyi yok etmek mi?

Başrollerini Tuğçe Kurşunluoğlu, Ayça Kuru, Sertan Erkaçan, Bedia Ener, Murat Ercanlı ve Zülal Memişoğlu’nun paylaştığı, sanatçı Alişan ve Mehmet Aslan’ın da konuk oyuncu olarak rol aldığı Azazil 2: filminin fragmanı yayınlandı.

Metafizik uzmanı Salih Memişoğlu’nun seanslarına gelen hastalarının yaşadığı yüzde yüz gerçek olaylardan beyaz perdeye aktarılan korku - drama türündeki Azazil 2: Büyü filminin yapımcılığını Burak Memişoğlu üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Mustafa Özen bulunuyor.

Almanya ile aynı anda vizyona girecek filmin geliri Dünya Şehit Çocukları Vakfı’na bağışlanacak.

KLASİK KORKU FİLMLERİNDEN ÇOK FARKLI

Konusu ve içeriğiyle klasik korku filmlerinden farklı olan Azazil 2: Büyü, aynı zamanda bir aile dramı içeriyor.

Sedat işinde başarılı ancak özel hayatında bir o kadar başarısız ve mutsuz genç bir adamdır. Özellikle küçük kızları İlayda doğduktan sonra karısı Aylin ile ilişkileri gün geçtikçe kötüye gider. Karşısına çıkan genç ve güzel bir kadın olan Esma, Sedat'ı kısa sürede kendine âşık eder ve Sedat’ın zaten çatırdamak üzere olan evliliğini yerle bir eder. Ancak yerle bir olan sadece Sedat’ın evliliği değildir. Zaman içinde Sedat, Aylin ve küçük kızları İlayda çok kuvvetli bir büyünün etkisinde kalır. Azazil’in yeni hedefi aralarındaki bağ zayıflamış olan bu ailedir.

FİLMİN TÜM GELİRİ ŞEHİT ÇOCUKLARINA

Karşılaştığı gerçek olayların sinemaya aktarılmasını sağlayarak Azazil 2 Büyü filminin mimarı olan Metafizik Uzmanı Salih Memişoğlu filmle ilgili olarak, “Dinimizde yer aldığı üzere yetimlere ve muhtaçlara yardım etmek sevaptır. İlk filmimiz Azazil Düğüm de olduğu gibi şahsen yardım ettiğim, metafiziksel olaylara maruz kalmış insanların hikâyelerini onların da rızasını alarak değiştirmeden film haline getirdik. Filmden hiçbir maddi beklentimiz olmadı, hepsini Dünya Şehit Çocukları Vakfı’na bağışlıyoruz. Bir yetimin zor zamanında yanında olmak bizim için dünyaya bedeldir. Oyuncularımız da sağ olsunlar bu sosyal sorumluluk projesinde yanımızda yer aldılar. Yeni filmlerde de böyle olacak.” dedi. 

YORUMLAR 23
  • ecrin tas 7 yıl önce Şikayet Et
    Guzel bir flim.insanin başına gelecek bir olayı anlatmış ellerine saglik
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    artık türk korku filmleri = cinli filmler. hikayeler gercek bile olsa, tmm la artık başka filmlerde çıkarın
    Cevapla
  • öğretmen 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehit ailelerineymiş geliri. Bizde inandık.
    Cevapla
  • sahin vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    adamlar kapalı kutu içinde yaşamıyorlarki kapıları herkese açık gidin görün. onların ne yaptığını bilmediğin için ve bu durumda sende inanmadığın için YALAN söylüyosun
    Cevapla
  • Trafik çilesi 8 yıl önce Şikayet Et
    dünyada sinema sektörü son sürat gerileyen tek ülke biziz
    Cevapla
  • Musab 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz filmlerden hoşlanmıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim