Bağcılar'a AK Parti çıkartması

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı

Bağcılar'a AK Parti çıkartması
Bağcılar'a AK Parti çıkartması
GİRİŞ 27.04.2015 16:52 GÜNCELLEME 27.04.2015 16:52

Seçim  İrtibat bürosu açılışına Belediye başkanları, milletvekilleri, Bakanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bağcılar Kirazlı  Mahallesi Çolakoğlu Sokak’ta açılan AK Parti Seçim İrtibat bürosu açılışında adeta izdiham yaşandı.  Açılışa Orman eski Bakanı Osman Pepe, Başakşehir Belediye Başkanı  Mevlüt Uysal, Bahçelivler Belediye Başkanı Osman Develi, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Doğan Kubat, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti İlçe Başkanları, Kazakistan İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği üyesi Halilla Majanov, Hitit Üniversitesi Rektörü Reha Metin Alkan  ve çok sayıda vatandaş katılı.  

Vatandaşların yoğun sevgi gösterisi altında konuşan Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık,  ‘ Bağcılar seçim ofisi açılışına Kazakistan’dan tutun da Kırklareli’ne kadar bir çok bölgeden çok sayıda arkadaşımız geldi.  Açılışımıza katılan belediye başkanlarımıza, milletvekillerine, bakanlarımıza ve çok değerli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Seçim yorgunluğunu birlikte aşmak için bu seçim bürosunu açtık. Bu seçim bürosunun açılışı milletimize hayırlı olsun. AK Part çok güzel işler yaptı bundan sonrada çok güzel işlere imza atacağına inanıyorum. Bu halk yapılan iyelikleri unutmaz.’ Dedi.

Kazakistan İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği üyesi Halilla Majanov,  Kazakistan’da ilk kardeş belediye uygulamasını Feyzullah Kıyıklık’ın başlatığını belirterek, Kıyıklık’a çok teşekkür ettiğini söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi