Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uzaması sıkıntı olurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bestepe'de gerçekleştirdiği sürpriz görüşmede Erdoğan-Davutoğlu görüşmesinin detayları da konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uzaması sıkıntı olurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uzaması sıkıntı olurdu
GİRİŞ 05.05.2016 19:40 GÜNCELLEME 06.05.2016 13:04
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kongre kararını açıklamaya hazırlandığı saatlerde AK Partili milletvekilleriyle kahvaltıda buluştu. Erdoğan milletvekillerine "Kongreye gidelim, aday olmayacağım" önerisinin Davutoğlu'ndan geldiğini söyledi. Kaynaklar Erdoğan'ın "Uzaması sıkıntı olurdu" dediğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce başlattığı Meclis komisyonlarının AK Partili üyeleriyle kahvaltılı buluşmayı üç komisyonla sürdürdü. Meclis İnsan Hakları, Çevre ve Bayındırlık ile Dilekçe Komisyonu'nun üyeleriyle bir araya geldi.Cumhurbaşkanlığı kaynakları çarşamba günü Erdoğan'ın milletvekilleriyle görüşeceğine ilişkin bir program olmadığını açıkladığı halde, Cumhurbaşkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MYK toplantısına hazırlandığı saatlerde buluşmayı gerçekleştirdi.

Al Jazeera'nin toplantıya katılan isimlerden elde ettiği bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekillerine Davutoğlu ile yaptığı ve 1 saat 40 dakika süren görüşme hakkında bilgi verdi.

"Kongreye gidelim, ben de aday olmayayım" önerisini Davutoğlu'nun yaptığını belirten Erdoğan'ın milletvekillerine, "Böyle olması daha iyi oldu. Uzaması sıkıntı olurdu. Nasıl olsa olacaktı" dediği belirtildi.

Erdoğan'ın AK Parti'nin kurumsal bir yapı olduğuna dikkat çektiğini söyleyen kaynaklar, "Cumhurbaşkanı, biz nasıl devrettiysek, Sayın Davutoğlu da bir başka arkadaşımıza devreder dedi" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 115
  • Nizam 7 yıl önce Şikayet Et
    yazık, bir beşer her şeyi bilire nasıl geldik, bunu eleştirirken, internette dolanan iftiraları eleştiriken, seçilmişi düşürenleri eleştirirken ne kadar eleştirdiğimiz varsa hepsini toptan yapmaya başlayana o her şeyi bilir demek akla mantığa uymaaaazzz
    Cevapla
  • istanbullu 7 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip erdoğan işini bilir biz onu yeni tanımadık..o Türkiye de yaptığı hizmetleriyle ne açılmış makasları kapattı..
    Cevapla
  • kobra 7 yıl önce Şikayet Et
    esas sıkıntı şimdi olacak çünkü davutoğlunu halk seçti yerine gelecek olan müdür olarak gelecek yani t.c. genel müdürü başbakan değil seçime kadar türkiye vekaleten yönetilecek asaleten değil çünkü gelecek olan müdür seçilerek değil atanarak gelmiştir
    Cevapla
  • Ben Anadolu 7 yıl önce Şikayet Et
    diğer vekillerde seçimle geldi, kimse atanmadı
    Cevapla
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan sistemi kurmak.Biz onları seçtik gonderdik ki sistemi kursunlar.Dolayısıyla herhangi bir problem yok.Kimse kalıcı degil makamda.Sayın Cumhurbaşkanımızdan da Başbakanımızdan da iki tane daha yok ama inanıyorumki ilerde daha da iyileri olacak arkadaslar.Yani problem yok.Emegi gecen herkese teşekkür ediyoruz.Allah razı olsun.
    Cevapla
  • kimse 7 yıl önce Şikayet Et
    kalıcı değil ama Erdoğan hep kalıcı
    Cevapla
  • ali haydar bektaşi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sn. RTE paralel konusunda nasıl "aldatılmışız " demişse, dün bizde RTE konusunda "yazık, çok aldanmışız " dedik. Kirli bohça ak partiyi kurda kuşa yem etmemiştik, o tuttu tertemiz nokta kadar kusuru olmayan bir insanı yani sn. Davutoplu'nu yedi.
    Cevapla
  • erkan mısın 7 yıl önce Şikayet Et
    pelikana itibar ediyorsan sen de avni yi oku bu işin sonu yok ne halke geldiniz anlayın artık
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Sn Davudoğlu sizin kadar kafaya takmıyor bu meseleyi.Konuşmasını dinlemediniz galiba.RTE işini bilir kardeşim.Türkiye Cumhuriyeti bir dönüşüm yaşıyor ve gerekli olan adımlar neyse atılıyor.Sakin olun,köstek olmayın,izleyin.
    Cevapla
  • erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    pelikan dosyasını okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı