Bakan Soylu: Tarihte hiç olmadığımız kadar yakınız

Bakan Soylu 'Bu hainlerin kökünü kazımaya tarihte hiç olmadığı kadar yakınız' ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu: Tarihte hiç olmadığımız kadar yakınız
Bakan Soylu: Tarihte hiç olmadığımız kadar yakınız
GİRİŞ 17.03.2017 14:28 GÜNCELLEME 17.03.2017 22:07
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Yüksekova ilçesindeki Selahattin Eyyubi Havaalanına beraberinde eşi Hamdiye Soylu ile gelen İçişleri Bakanı Soylu, buradan helikopterle Hakkari'ye geçti.

Kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelen Soylu, siyasetin, yönetimin sadece makam odalarından yürümediğini, milletle sokakta buluşarak, esnafı ziyaret ederek, sıkıntılarını dinleyerek, doğru yolda yürüyerek, doğru adım atarak, muhabbetin büyümesiyle tesis edilerek yapıldığını söyledi.

TARİHTE HİÇ OLMADIĞI KADAR YAKINIZ

Soylu, ziyaretler sırasında esnafın, vatandaşların dile getirdiği konuların siyasetçilere nasıl adım atacağını gösteren yol haritası olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: "5 aydan bu yana özellikle bölge illerini kapsayan geziler gerçekleştirdik. Bu illerimizde atacağımız adımların ne olacağı konusunda vatandaşların söyledikleri kadar doğru raporları arkadaşlarımızla değerlendirmelerimizde ortaya koyduğumuz kadar gerçekleştiremedik. O nedenle bugün terörle mücadelede bu kadar başarılıyız, bu hainlerin kökünü kazımaya tarihte hiç olmadığı kadar yakınız. Birilerinin yaptığı gibi 4 yılda bir kez milletin ayağına giderek siyaset yapmadık. Bazen mesai arkadaşlarım bana önerilerde bulunuyorlar. Televizyonlara çıkmıyorsunuz, orası daha etkili diyorlar. Televizyon daha etkili olabilir ama orada kimse bana Yüksekova'da, Çukurca'da, Hakkari'de neler olduğunu, buradaki vatandaşların taleplerini, moralini, motivasyonunu kimse anlatmıyor. Bu nedenle sürekli sizlerle buluşmaya gayret ediyorum."

YORUMLAR 34
  • balalı mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    inşallah sayın Bakanım
    Cevapla
  • Mavi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın soylu dik duruşunuz ve icraatlarınız bizi gururlandırıyor ancak bunların kökünü kazımak için yılanın başından vurmak lazım zira kuyruğuyla boşa zaman harcıyoruz idam gelsin lütfen büyuk başları idam edilirse gerisi teferruat
    Cevapla
  • Düzceli 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım allah sizden razı olsun. Bu millet sizi seviyor ve arkanızda evelallah.
    Cevapla
  • yörük 7 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan gidince nolacak diyenlere en güzel cevapsın sen bakanım. Erdoğan gider Soylu gelir Soylu gider soysuzlara kan kusturacak başka bir vatanperver gelir. Geleceğe cüret et. EVET..EVET..EVET
    Cevapla
  • guest 7 yıl önce Şikayet Et
    adamın dibi bu adam. geleceğin başkan adayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi