Erdoğan'dan flaş açıklama: Referandum yapabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müzakereler için de bir referandum yapma yoluna gidebiliriz ve milletimiz ne karar verirse o karara da uyarız." dedi.

GİRİŞ 25.03.2017 20:19 GÜNCELLEME 25.03.2017 21:01
Bu Habere 212 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tatlıdil Forumunun kapanış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AB'ye mesaj verdi. '16 Nisan'dan sonra AB ile müzakere için referandum yapabiliriz' dedi.

Erdoğan, ''Az önce dar kapsamlı görüşmede bir şey söyledim, 'Siz (İngiltere) Brexit'le ilgili bir karar aldınız, yani 16 Nisan'dan sonra farklı şeyler olabilir' diye. Çünkü boşu boşuna buralara gelinmedi. İşte bugün İsviçre Parlamentosunda bakıyorsunuz, ileri derecedeki aşırı terör örgütleri -parlamento, dikkat edin- orada benim resmimi koyuyor, yanında şakağıma silah dayıyor. Böyle bir mantık, böyle bir anlayış olabilir mi  Bu ülke İsviçre. Bunun benzerleri çok. Şimdi benzeri bir 'Brexit' için, biz de şu anda 16 Nisan'da bir referandum yapıyoruz. Arkasından müzakereler için de bir referandum yapma yoluna gidebiliriz ve milletimiz ne karar verirse o karara da uyarız'' dedi.

YORUMLAR 212
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    referenduma gerekmi var 50 yıl kapıının önünde beklememnin ne anlamı var natodan ve avrupa birligi kapsından ayrıl kendi natonu kur islam ve türk birliği diye o zaman gör gücü
    Cevapla
  • Cengiz Y 7 yıl önce Şikayet Et
    Çook geç kalınmış bir karar.Acilen yapılmalı.
    Cevapla
  • Karadeniz 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaklasik 10 yildir yurt disinda gocmen olarak yasiyorum. Lutfen misafirlerinize dikkat edin. Kotu ondan her tarafda var, gocmenlik kolay deil. Lutfen biraz daha ilimli olun gocmenlere hosgorunuzu kaybetmeyin.
    Cevapla
  • bozkurt01 7 yıl önce Şikayet Et
    idama referandum, ab içi,n referandum , anayasa için referandum; bugün bakan bey açıklama yapıyor suriyelilere vatandaşlık için referandum falan yapmayacağız kimseye sormayacağız diyor. bu nasıl iş? 3.5 milyon kişi vatandaş olacak bize soran yok.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    senini rahatsiz eden ne insanlara yardimi ben fransada yasiyom ve cifde vatandasim bunu kabul ederken hic kimdeye sormadilar ve oyle bir ihtiyacda yok senin yaptigin ayip kim nerde isterse orda yasar sanami soracak rahatsizsan sede git baska yerde yasa
    Cevapla
  • Veysel 7 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezasını da unutmayın hemen çalışmalara başlansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...