Bakan Albayrak: “Arada bir doğruyu söyle”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Yalandan ölen görsek herhalde ana muhalefetin başındaki zat yaşamayacak olurdu. İnsan bu kadar yalan söyler mi?”

Bakan Albayrak: “Arada bir doğruyu söyle”
Bakan Albayrak: “Arada bir doğruyu söyle”
GİRİŞ 01.04.2017 14:07 GÜNCELLEME 01.04.2017 14:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “1. Yerel Yönetimler Üsküdar Şurası”nda konuşan Bakan Albayrak, “Yalandan ölen görsek herhalde ana muhalefetin başındaki zat yaşamayacak olurdu. İnsan bu kadar yalan söyler mi. Arada bir doğruyu söyle o da yok” dedi.

BU MU DİKTATÖRLÜK?

Oylanacak anayasa değişikliğinin cumhurbaşkanına meclisi feshetme yetkisi vermediğinin altını çizen Albayrak, “Diyor ki bir sabah kalkacak meclisi fesih edecek. Yalan… Esas 82 anayasası cumhurbaşkanına öyle bir yetki veriyor ki cumhurbaşkanı tek başına meclisi fes edebiliyor. Ama 16 Nisan'da bu anayasa geçerse, eğer cumhurbaşkanı meclisi fes ederse kendisi de seçime gitmek zorunda. Belediye başkanı seçmede sınır var mı? Bugün Türkiye'de 30 yıldır belediye başkanı olan var. Peki cumhurbaşkanını kaç kere seçiyoruz. En fazla iki defa. Arkadaş bu mu diktatörlük" açıklamasında bulundu.

16 NİSAN PARTİ SEÇİMİ DEĞİL

"16 Nisan'da son 3-5 yılda yaşadığımız bütün krizlerin son 15 yılda Türkiye'nin büyük Türkiye yolculuğunda şahit olduğumuz bütün değişimlerin gözden geçirileceği ve neticesinde bir karar verileceği bir seçimdir" diyen Albayrak, şunları söyledi: “Ne diyoruz biz tek millet tek bayrak tek devlet tek vatan. Arkadaş sen bundan neden rahatsız oluyorsun. Biz diyoruz ki 80 milyonla tek milletiz. Var mı bundan rahatsız olan. Bundan rahatsız olan bu millete mensup değildir.” 

Vakıfbank Spor Sarayı’nın 2 bin 500 kişilik tribünlerinin tıklım tıklım dolduğu için izleyicilerin saha içerisine alındığı ve yaklaşık 4 bin kişinin takip ettiği şuraya AK Parti Üsküdar SKM Başkanı İhsan Sorar,  Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve  MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da katıldı.

 

YORUMLAR 2
  • ömer.ö 7 yıl önce Şikayet Et
    arada bir Allah söyletiyor daha yeni EVET demek onur demek dedi ya :))
    Cevapla
  • BETÜL DİRİM 7 yıl önce Şikayet Et
    BUGÜN SÖYLEDİ yani RABBİM söyletti ÜLKEMİZ İÇİN EN HAYIRLSI EVET EVET EVET EVET EVET EVET dedi........güzel ALLAH IM EVET LERİMİZİ ARTIRSIN......AMİN......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak