Türkiye'den son nokta: O iş bitti, füzeler alındı

MİLLİ Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Rusya’dan S-400 füzelerinin satın alındığını belirterek, "O iş bitti, S-400 füzeleri satın alınmıştır.'' dedi.

GİRİŞ 11.11.2017 19:02 GÜNCELLEME 12.11.2017 09:36
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Memleketi Giresun’da bulunan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, partisinin Giresun Merkez İlçe Olağan Kongresi’ne katıldı. Bakan Canikli, burada yaptığı konuşmada Rusya’dan S-400 füzelerinin satın alındığını belirterek, şunları kaydetti:

 


S-400 AÇIKLAMASI

"O iş bitti, S-400 füzeleri satın alınmıştır. Bundan sonra artık detaylar ama onunla yetinmiyoruz kendi savunma sistemimizi geliştirmek için EUROSAM Konsorsiyumu ile ayrı bir çalışma yapıyoruz. Yine hava savunma sistemi geliştirilmesi çerçevesinde ama orada özellikle bu teknolojiye yerli imkanlarla kendimizin sahip olmasını hedefliyoruz."

’EUROSAM İLE ÖN ANLAŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ’

Türkiye’nin kendisine yönelik saldırılarla tamamıyla mücadele edebilen bir ülke olduğunu vurgulayan Bakan Canikli, şöyle konuştu:

"Türkiye S-400’lerin dışında ayrıca uzun vadeli kendi yerli milli kapasitesini geliştirmek amacıyla hava savunma sistemi geliştirmek, üretmek ve kullanmak için EUROSAM Konsorsiyumu’nu oluşturan ülkelerle ön anlaşmayı gerçekleştirdi. Çok da pahalı sistemler, çok kullanıyoruz. Bin 400 kilometre sınır var; Suriye ve Irak sınırı. Terörist her yerden gelebiliyor. Hem onları takip edeceksiniz, gözleyeceksiniz, bulduğunuz zaman da onları imha edeceksiniz; bu kolay değil, anlatıldığı gibi kolay bir iş değil ama hamdolsun bugün Türkiye tüm bunları en iyi şekilde yapabilen, yönetebilen, terörle ve Türkiye’ye yönelik saldırıların tamamıyla mücadele edebilen bir Türkiye’dir."

YORUMLAR 34
  • VRTT 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupalılar füze konusunda yan çiziyorlardı Rusyayla anlaşında hemen her şrtı kabul ederek geldiler... böyle yola geleceksiniz...
    Cevapla
  • birrisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Teslim aldık mı hocam? önemli olan bu. Kağıt üzerindeki füze anca kağıt füze kadar etkilidir.
    Cevapla
  • hyr 6 yıl önce Şikayet Et
    evet büyük başarı. istediğiniz silahı satın alabiliyorsunuz hala.
    Cevapla
  • Osmanlı1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye gelmeden inanmam. Çinle imzalanan anlaşmada natoya aykırı diye iptal edildi. Umarım bu işte yalan olmaz
    Cevapla
  • muhendis 6 yıl önce Şikayet Et
    onların unuversıteleri,yuzyıllardır muhendis yetiştırıyor ,bilim adamı yetiştırmeye uğraştılar bizim unuversıteler yıllarca başortusu ile uğraştı ,yeni yeni eğitime başladı bu kadar zaman dada bu kadar olur
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim zihniyet olarak ileride değiliz çoğu yerde bakıyorsun ki arkam var diyen adamlar istediğini yapıyor böyle bir zihniyetle 1000 yılda geçse bir yere gelinemez.
    Cevapla
  • Vatandass 6 yıl önce Şikayet Et
    O kadar imam hatipler bu işler için yapılıyor. Oralardan hep bilim.adami çıkacak fen liselerinde vs gerek yok oralardan sadece dinsizler çıkıyor zaten(?)
    Cevapla
  • ya pkk li? 6 yıl önce Şikayet Et
    bizimkiler heryerde m.kamal a asker ve pkk ya asker yetistirme derdin de , birtek memlekete yigit erler yetistirme derdinde degiller..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı