'AK Parti oyunu yüzde 12 artıracak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, 22 Temmuz seçimlerinde partisinin oylarının yüzde 12 daha artıracağını belirterek, 'AK Parti olarak kesin kararımız Meclis'in içinden Cumhurbaşkanı seçmektir' dedi.

'AK Parti oyunu yüzde 12 artıracak'
'AK Parti oyunu yüzde 12 artıracak'
GİRİŞ 12.07.2007 18:22 GÜNCELLEME 12.07.2007 18:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, yapımı devam eden Elazığ Havaalanı'nın yeni pistinde incelemelerde bulundu. Havaalanı VIP salonunda Cumhurbaşkanı seçimi konusuna değinen Çetinkaya, seçimlerin ardından Ağustos ayının başında Meclis'in toplanarak, yeni Meclis başkanını seçeceğini bildirdi.


Çetinkaya, 'Cumhurbaşkanı'nın 16 Mayıs'ta seçilmesi gerekirken uzattılar. Değişik bahaneler çıkararak ülkeyi bir krize sokmaya çalıştılar. Kısmi de muvaffak oldular. Bunları karşınızdaki muhalefet yaptı. Hepsi bir oldu. Türkiye'yi bu sıkıntıdan kurtarmanın yolu yeni seçilecek meclisin biran önce Cumhurbaşkanını mevcut Anayasaya göre seçmesidir. Bizim AK Parti olarak düşüncemiz bir an önce bu makamın doldurulması gerektiği yönündedir. Uzlaşma diyorlar, Başbakan isabetli bir tecrübeyle bunların elinden oyuncaklarını aldı. Sayın Baykal diyor ki, 'Meclis'ten seçilsin, uzlaşma şöyle olacak, böyle olacak'.


Meclisin içinde buna layık olan bir üyenin Cumhurbaşkanı adayı olarak getirilmesinden neden rahatsız oluyorsunuz. Biz geçmişteki tecrübelere istinaden o uygulamayı yapmayız. AK Parti olarak kesin kararımız Meclis'in içinden Cumhurbaşkanı seçilmesidir. Her gün 20-30 il benle temas halinde. Olay gösteriyor ki AK Parti 3 Kasım seçimlerinden asgari yüzde 12 daha oylarını artırarak Meclis'e girecektir. Büyük bir ekseriyetli tek başına iktidar olacaktır ve istikrara devam diyecektir' dedi.


Çetinkaya daha sonra yapımı devam eden Elazığ Havaalanı'nın pistini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


İHA

YORUMLAR 14
  • mustafa uslu 16 yıl önce Şikayet Et
    oyları böylemeyinmi. ya kardeş çok komiksin ha.şimdiye kadar gördüğüm en ilginç yorum.oylar mehepe ye demek ha.vay be.çok ilginç
    Cevapla
  • zahide özkan 16 yıl önce Şikayet Et
    TurkuazTR. Sen daha çoook beklersin!!!
    Cevapla
  • TurkuazTR 16 yıl önce Şikayet Et
    oyları bölmeyin. sayın ak partili arkadaslar lütfen oyları bölmeyin oylar mhp ye
    Cevapla
  • yasin bulut 16 yıl önce Şikayet Et
    sizler verdıgınız oyun nereye gıttıgını bı arastırın sonra yorum yazın. siz akp ye oy verdıgınızde akp kazandı dıyelım.kazanınca bu ABD denen haın ulkeye usaklık yapıyor.sonrada o haın ulke gelıyor bızım musluman kardeslerımızı vuruyorlar.abd nın turkıyeye ıyımser yanı bırgun bıtecek onlar bızı vuracaklar.ırak nasıldı.bı aralar abd ıle saddam dosttu.(saddamı kendılerı getırdılerdı)şimdi ne oldu ırak bıttı.saddam oldu amerıka kazandı.bızde bole olacagız.boyle gıderse.ilerıde gorursunuz demedı demeyın.saadet gelıyor tek care saadet partısı!!!
    Cevapla
  • ADEM DOGAN 16 yıl önce Şikayet Et
    serdar a katılıyorum!!. gecen gun bızım magzaya saadetlı bır mılletvekılı adayı gelmıs dedıgı aynen şu \'bizim baraj korkumuz yok sırat korkumuz var\' dıyerek obur dunya mesajı verıyor, allahtan ben yoktum o anda. serdar arkadasımızın dedıgı gıbı bızdede maalesef musluman papazlar var , bızden olmaz ıseeenn cehenneme gıdersın, hadı yaaa nerden bıldın ben ısledıgım gunahları bılıorum allah affetsın yoksa kefaretımı odemek ıcın cehenneme gıdıcem zaten (allah cumlemızı cehennem gazabından korusun) ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz