Erdoğan'dan İngiliz BBC'ye kapak: Rahat olun

Cumhurbaşkanı Erdoğan BBC'ye verdiği röportajında İngilizlerin seçimlerle ilgili sorusuna verdiği cevapla muhabiri susturdu.

GİRİŞ 14.05.2018 08:57 GÜNCELLEME 14.05.2018 09:01
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İngiliz kamu yayın kuruluşu BBC'deki Hard Talk programına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerle ilgili soruya "atı'da siz de rahat olun, hele hele BBC çok rahat olsun." dedi.

KİM KAZANIRSA SAYGI DUYACAK

 

Seçim sürecine ilişkin dile getirilen kaygıların sorulması üzerine Erdoğan, "Türkiye'de sandık var ve bu sandığa AGİT de geliyor, farklı ülkelerden de davetler yapıyoruz ve hepsinin huzurunda oylar kullanılıyor. Ve bu oylar kullanıldığı zaman kim kazanır ortaya çıkacak. Biz tekrar kazanıyorsak herkes buna saygı duyacak. Kazanamazsak, biz kim kazanırsa ona saygı duyarız; olay bu kadar basittir." yanıtını verdi.

BATI RAHAT OLSUN HELE BBC ÇOK RAHAT OLSUN

AK Parti'nin ve kendisinin, seçimleri kazanamama ihtimaliyle ilgili soruyu ise Erdoğan, "Bu soruyu bize niye sordunuz? Daha iyi işte, eğer kazanmama durumumuz söz konusuysa, kazanacak olanlar zil takıp oynarlar, rahat olun. Batı'da siz de rahat olun, hele hele BBC çok rahat olsun." şeklinde yanıtladı.

"Tabii ki kazanmak için çaba göstereceğiz" ifadesini kullanan Erdoğan, "Bütün ekibimizle, bütün gayretimizle kazanmak için bu çabamızı göstereceğiz. Çünkü bizim bütün hedefimiz Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır ve bunun için de ilk 10'a Türkiye'yi dünya ekonomisi içinde sokmaktır." diye konuştu.

YORUMLAR 25
  • Karadenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    durmak yok yola DEVAM
    Cevapla
  • cevat 5 yıl önce Şikayet Et
    zalimlere karşı inadına DEVAM
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    allah tayyip babayı başımızdan eksik etmesin allah ona hayırlı uzun ömürler versin herzaman yanındayız onun dünyaya örnek bir lider bir başkan
    Cevapla
  • Alp 5 yıl önce Şikayet Et
    Helaal REİS...Devaamm İnşaallah...
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    ingilizler hiç bir zaman ateşe elini sokmamış. hep maşa kullanmış abd bile ingilizlerin maşası. ingilizler OSMANALI ve TÜRKİYE'nin ebedi düşmanıdır. hiç bir zaman bize dostluk göstermediler ve göstermeyecekler. Ama kafirler istese de istemese de Allah nurunu tamamlayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez