Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken açıklama

İstanbul Büyükçekmece'de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Albatros parkı için tepki göstererek 'Birilerine peşkeş çekiliyor' dedi.

GİRİŞ 12.03.2019 17:07 GÜNCELLEME 12.03.2019 17:54
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Büyükçekmece mitinginde konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Şimdi birisi buralarda tutturmuş bir Albatros, Albatros. Birilerine peşkeş çekiliyor, bunlara hala oy verecek misiniz" dedi.

 

 

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

1994’te İstanbul’u CHP’den aldık hem belediye hem hükümet olarak destanlar yazdık.Kartal’da İstanbul’umuzun trafik yoğunluğunu hafifletecek Gebze Halkalı tren hattınız İstanbullu kardeşlerimizin hizmetine sunduk. İnşallah bu hizmet yolculuğumuzda önümüzdeki 5 yılda da çok daha büyük projelere imza atıp yeni projelerimizle İstanbul’un hizmetinde olacağız. Belediyecilik birikim ister. Belediyecilik vizyon gönül işidir. Vaat etmek kolaydır, zor olan meydanda verdiğin sözü görevde unutmamaktır, asıl mesele sözünün özü olmaktır.



BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR

 

 

Şimdi birisi buralarda tutturmuş bir Albatros Albatros. Birilerine peşkeş çekiliyor, bunlara hala oy verecek misiniz. Ama çok çalışacağız. İnanıyorum ki Büyükçekmece’yi artık bu zulümden kurtaracaksınız.Biz siyasete millete hizmet vasıtası olarak bakıyoruz. Eminim sizlerde CHP’li belediyelerin itiraflarını görüyorsunuz. Geçenlerde bir CHP’li belediye başkanı seçimlerde attık tutuk sonra yapamadık diye itiraf ediyor. Bir başkası komiklik olsun diye kuran-ı Kerim’le milletin selası ile dalga geçiyor. Bir başkası benim bayrağımı yakıyor. Bayrağımız yakanlarla CHP şu anda bir arada değil mi? Hani sen Atatürk’ün partisiydin Bay Kemal? Atatürk mezardan kalksa ilk önce senin ipini çeker.

CHP 4Ç DEMEKTİR

7 Ağustos’ta biz Yenikapı ruhuyla bir adım attık Bay Kemal havalimanında FETÖ’cülerin tankları arasından kaçtı, gitti.CHP’nin İstanbul Belediye Başkan adayı sanki İstanbul babasının malıymış gibi onları İstanbul’da kovacağız diyor. CHP demek ne demektir biliyor musunuz? 4Ç çöp, çukur, çamur bir de çarpık yapılaşma. Bu milleti nasıl hor ve hakir gördüklerini kendileri ifşa ediyor. Bay Kemal’in bana iftiralarını biliyorsunuz, davayı açtım, kazandım. Aldığım tazminatları Mehmetçik Vakfı’na vereceğim.Savunma Bakan’ıma da çok büyük terbiyesizlik yaptılar o da tazminat davası açtı. Onunla konuştum o da kazandığında bu tazminatı Mehmetçik Vakfı’na verecek.

METROBÜSÜ BÜYÜKÇEKMECE'YE GETİRİYORUZ

Büyükçekmece 31 Mart akşamı inşallah bunlara en güzel dersi vermeye hazır mıyız? İnşallah Metrobüsü Büyükçekmece’ye getiriyoruz. Bu projeler için 2019 yazından itibaren çalışmalara başlıyoruz. Mimar Sinan Köprüsü’nün çevresini yeniden düzenleyeceğiz. Büyükçekmece’de 12,5 kilometre uzunluğuna sahip bir yeşil koridor olacak. Yeşil koridorlarla İstanbul’a 37 milyon 740 bin metrekare yeşil alan kazandıracağız.

ERDOĞAN KÜÇÜKÇEKMECE'DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küçükçekmece mitinginde "İHA’ları SİHA’ları biz üretiyor muyuz? ? Şimdi üçüncü perde geliyor. Daha büyüğünü de biz üreteceğiz inşallah; yakın yakın… " ifadelerini kullandı.

"Bize durmak yakışmaz, biz hep çalıştık, çalışıyoruz. İstanbul'un Anadolu yakasındaki en ucuyla, Avrupa yakasındaki en ucunu banliyö hattıyla birleştirmiş olduk. Bu hat Boğaz'dan Marmaray'dan geçiyor. Sadece İstanbul'un iki yakasını değil, dünyanın iki kıtasını raylı sistemle bağlamış oluyoruz. Çünkü Türkiye dünya çapında yatırımlara imza atan bir ülkedir.Dün 2018 büyüme rakamı açıklandı. 2018'i büyümesi 2,6. Bu noktaya geldik. Devamlı istikrarı sürdürüyoruz. 15 Temmuz sonrası üzerimize öyle geldiler ki, tarih bugünleri yazdıklarında gelecek nesiller yaşadıklarımızı çok iyi anlayacak. Ağustos ayında bir saldırıya daha maruz kaldık. Bu sebeple yılın 4'üncü çeyreğinde eksi büyüme oldu ama ortalaması 2,6. Bir araya 80 milyar dolar sınırına gerilen Merkez Bankası rezervini de 100 milyar doların üzerine çıkardık. Doğrudan yatırım 13 milyar doları buldu. Bu yılın ve bundan sonraki yılların çok yüksek çıkacağına inanıyorum.

SİZİN TARİHİNİZ KULLUK KÖLELİK DOLU

Şu an IMF'e borcumuz yok, IMF'le ilişkimiz yok. O defteri kapattık. CHP, sizin tarihiniz kulluk kölelikle dolu. Biz dik durduk. Ne yaparlarsa yapsınlar ne siyasette, ne ekonomide ne de savunmada Türkiye'ye diz çöktüremiyorlar. Biz geldiğimizde yerlilik oranı yüzde 20'ydi, şimdi yüzde 65. İnsansız hava aracı almak için ricada bulunuyordum, 'Kongre müsaade etmiyor' diyorlardı. Şimdi ne oldu? Şimdi daha büyüğünü de üreteceğiz.

ŞİMDİ ÜÇÜNCÜ PERDE GELİYOR! İNŞALLAH YAKIN...

İHA’ları SİHA’ları biz üretiyor muyuz? ? Şimdi üçüncü perde geliyor. Daha büyüğünü de biz üreteceğiz inşallah; yakın yakın… Bu terör örgütleriyle Cudi'de, Kandil'de, Gabar'da mücadeleyi böyle verdik. Dün, evvelsi gün inlerine girdik. Bunları sonuna kadar kovalıyoruz ve bitireceğiz. Bu teröristler CHP ile şimdi kol kola.

BAYRAĞIMIZA DA EZANIMIZA DA SALDIRSALAR...

Bu adam Kürt falan da değil. Ama Kürt kardeşlerimin üzerinden istismar politikası yapıyor. Ve ne diyor? Kürdistan’da oylar HDP batıda AK Parti’ye ve MHP’ye oy yok… Ben şimdi sizlere soruyorum. Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bu adam Kürdistan’ı çok seviyorsa, Irak’ın kuzeyinde Kürdistan var, buyursun oraya gitsin. Bu topraklar bölünemez.Sınırlarımıza da saldırsalar, bayrağımıza da saldırsalar, ezanımıza da saldırsalar, ekonomimize de saldırsalar bu millete diz çöktüremeyecekler. Onun için 31 Mart beka seçimidir diyoruz. Ne kadar kaldı? 19 gün. Kapı kapı dolaşmaya var mıyız?"

AVCILAR'A MÜJDELERİ SIRALADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avcılar'da şunları söyledi;

"Artık gelin Avcılar’da da 4Ç’den kurtulalım. Biz bu şehir için gece gündüz çalıştık. Ömrümüzü bu şehre vakfettik. İnşallah bu şehirde doğmak da yaşamak da hatta ölmek de mutluluk şerefidir.

İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız. Ortasına saat kulesi dikeceğiz. Asma katında gençlerimiz için bir dijital kütüphane yapacağız. Bu meydanı füniküler sistemi ile Ambarlı sahiline bağlayacağız. Hepsinin yeri hazır. Yakında temellerini atıyoruz."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BEYLİKDÜZÜ'NDE

24 Haziran’da bize destek veren her bir kardeşime teşekkür ediyorum. İnşallah şimdi sizden yeni bir zafer bekliyorum. 31 Mart’ta bu zafere hazır mıyız? Efendim işte İstanbul’un Büyükşehir Belediye Başkan adayı burasının ilçe belediye başkan adayı imiş, bunun için zor. Ne demek? Bizim için işinin ehli lazım. Dikkat edin İstanbul’a büyükşehir belediye başkanı seçiyoruz. Sıradan bir yer değil. Daha buraya onların emeği geçmeden önce bu kardeşlerin emeği geçti.Karşımdaki bu coşku bize gerçekten umut veriyor. Aramızdaki muhabbet ve dayanışma şimdiden birilerinin dizlerini titretiyor. Beylikdüzü 31 Mart’ta yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 31 Mart itibariyle Beylikdüzü’nde 5 yıllık fetret dönemine artık bir son vereceğinize inanıyorum. Maalesef son 5 senede ilçemiz her ne kadar kamu yatırımları noktasında gereken hizmeti alsa da ilçe belediyesinde sınıfta kaldı.

İSTANBUL'U UÇURACAĞIZ

İstanbul’un diğer ilçeleri birbiriyle yarışırken Beylikdüzü irtifa kaybetti. 31 Mart, Beylikdüzü için tarihi bir fırsat penceresidir. İstanbul Büyükşehir’de Binali Yıldırım kardeşimi aday olarak gösterdim. Rastgele değil. İstanbul’a büyükşehir belediye başkanı olduğum zaman benim genel müdürümdü. Daha sonra parlamentoya geçince Binali bey ile beraber o da milletvekili olarak yanımdaydı. Ne yaptık? Ulaştırma bakanı, daha sonra Başbakan, daha sonra TBMM Başkanı yaptık. Ve şimdi de İstanbul’a o kadar önem veriyoruz ki İstanbul’a büyükşehir belediye başkan adayı yaptık.İstiyorum ki İstanbul kendisine layık böyle bir belediye başkanı ile ben de Ankara’da 4.5 sene iş başındayım. 5 sene de onlar burada. Binali Yıldırım ve öbür tarafta Mustafa Necati Işık kardeşim, hep beraber el ele vereceğiz ve Beylikdüzü’nü de İstanbul’u de devam inşallah diyerek uçuracağız.

BİNALİ BEY İSMİ BAŞLI BAŞINA MARKADIR

Zaten Binali bey ismi başlı başına bir markadır. Kendisi hizmet demektir. Bu marka muhabbet samimiyet demektir. Senelerdir beraber olduğumuz Binali Bey, bugün eser siyasetinde ülkemizin markasıdır. Şu anda buradan çıkan zatın marka olarak nesi var ya? Biz İstanbul’a Belediye Başkanı seçeceğiz dikkat edin Çatladıkapı’ya değil."

YORUMLAR 26
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Babasın babaaaaaa Cenab’ı alllah uzun ömürler versin cansın can tek vatan tek yürek tek devlet tek bayrak tek sayın reisimiz recep tayip Erdoğan
    Cevapla
  • Osmanlı1453 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH seni başımızdan eksik etmesin Cumhurbaşkanım! Amin!
    Cevapla
  • Garip gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım emeyini zayi etmesin reyisim 1 Nisanda gülen taraf olun inşallah.
    Cevapla
  • abbas 5 yıl önce Şikayet Et
    büyükçekmece hizmet istiyor artık. konu parti konusu değil hizmet konusu yeter artık bu kadar sene hizmet alamadığımız yeter ..
    Cevapla
  • AYYILDIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis e Allah cc yardım etsin bu gün kaçıncı miting dava adamı işini aşkla yapıyor mitingin birinde yağmur altinda millette yağmurluk şemsiye, onda hiç birşeyyok milletle beraber ıslanıyor Allah bu insani mahçup edermi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak