Erbakan: Erdoğan'ı biz de alkışlasak

Kurtulmuş'un istifasıyla çözülme yaşayan Saadet Partisi’nde kongre günü. Kongrede selamlama konuşmasını yapan Necmettin Erbakan, AK Parti'yi ve Başbakan Erdoğan'ı hedef aldı. ABD'nin Saadet'i engellediğini öne sürdü.

Erbakan: Erdoğan'ı biz de alkışlasak
Erbakan: Erdoğan'ı biz de alkışlasak
GİRİŞ 17.10.2010 10:30 GÜNCELLEME 17.10.2010 10:30
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

Numan Kurtulmuş sonrası yeni liderini arayan Saadet Partisi Ankara Atatürk Spor Salonu’ndaki kongre yapıyor.

10 binlerce partilinin katıldığı kongrede kimin genel başkan adayı olacağı ise henüz belli olmadı.

ERBAKAN ADAY DEĞİL
Olağanüstü Kongre Çağrı Heyeti Başkanı Mustafa Kamalak, kongreden bir gün önce konuştu, aday ismi vermedi. Ama Erbakan'ın adaylığıyla ilgili soruya, "Hukuki engel yok" yanıtını verince gözler Erbakan'a çevrilmişti. Saadet Partisi yetkilileri Necmettin Erbakan'ın kongrede genel başkan adayı olmayacağı bilgisini verdi.

ÜÇ İSİM
Parti kulislerinde ise, aday gösterilebilecek üç isme işaret ediliyor. Mete Gündoğan, Veysel Candan ve Çağrı Heyeti Başkanı Mustafa Kamalak... 

ERBAKAN'A ÖZEL PLATFORM
Milli Görüş'ün lideri Necmettin Erbakan'a özel düzenlemeler de yapıldı. Erbakan'ın salonda yapacağı konuşma için platforma özel asansör sistemi kuruldu.

"SÜRPRİZ..."
Saadet Partisi Kongre Tertip Heyeti Başkanı Atik Ağdağ, “Bir kongrede yapılabilecek özel sürprizler ve muhtevadaki şov unsurları açısından özel bir kongre yapacağız inşallah” dedi.

AĞIR TOPLAR SALONDA
Yasin Hatipoğlu, Eski Adalet Bakanı Şevket Kazan, Mete Gündoğan, Şerafettin Kılıç, Atik Ağdağ, Temel Karamollaoğlu ve Ahmet Tekdal gibi isimler kongre salonuna gelmiş durumda. salonda...

Necmettin Erbakan da salona geldi ve bir selamla konuşması yapıyor...

Erbakan şunları kaydetti:

"ABD'NİN SAADET OY VERİLMEMESİ OYUNU"

Kim Milli Görüşü görmek istiyorsa bu salona baksın. Bugünkü olağansütü kongremiz tarihi bir adımdar, yeni bir dönemdir. Üçüncü şahlanış kongremizdir.

Seçimlere 9 ay kaldı. Saadet Partisi ile AKP arasındaki farkı göstermemiz lazım. İçi samandolu kuş başka, uçan kuş başka. Bunu anlatacağız.

Bu zamana kadar AKP'yi şeriatçı diye elininin tersitle itenler, Saadet Partisi'nden bu coşkuyu, şahlanışı görünce "AKP de maneviyata hizmet ediyor" demeye başladı. 

Efendim hanımı mesture giyiniyor. Kendisi İmam hatip mezunı. Suriye ile vizeleri kaldırdı. Ne güzel...
AKP Suriye ile vizeleri Gazze'yi kurtaralım diye mi kaldırıyor. Hayır, ABD istiyor vizeler kalkıyor. "Halk Saadet Partisi'ne oy vermesin AKP oy versin" diye oynadığı oyun.

Bunlar saman dolu bir kuş. Şimdi, halkın bu gerçeği anlaması lazım. Kuşun canlısı Saadet Partisi'dir...

GÜL'ÜN CUMHURBAŞKANLIĞI SİZİN ESERİNİZ

Bugün hanımı başörtülü bir zat Cumhurbaşkanı olabiliyorsa, bu zatın değil Milli Görüş'ün sizlerin eseridir...

Büyük Kıbrıs Zaferi Milli Görüş'ün eseridir.

Kapatılan İmam Hatip okullarının yeninden açılması bizim eserimizi.

D8'leri kurduk. Müslüman ülkeler arasındaki ticari ilişkiyi ciddi anlamda artırdık.

100 alan memura 216 verdik.

BOLLUK VE BEREKET GELİYOR

Bu tarihi toplantısımızda milletimize sesleniyoruz; Sevinin geliyoruz, bolluk ve bereket geliyor.

Milli Görüş'e sahip olmayanlar Saadet Dünyası kuramazlar.

AKP BANKALARI ELE GEÇİRDİ

Dünya siyonizmi önümüzdeki seçime büyük önem veriyor. Yıllardan beri bizi takip ediyor. Engellemeye çalışıyor. Medyayı ele geçirmişlerdir. İşbirlikçi basın bizden bahsetmiyor. Bankaları ele geçirmişlerdir. Bankalardan kredi alan kimselere "eğer AKP'ye oy vermezseniz size kredi vermeyiz" diyorlar. Büyük sanayi tesislerini almışlardır.

TAYYİP ERDOĞAN BİZ DE ALKIŞLASAK

Irkçı emparyalizm, İnönü'nün yaptığı maneviyat tahribatı karşısında rahmetlik menderes ile Celal Bayarı getirdi. Biraz daha maneviyata yakın insanları getirdi' Sonra Turgut Özal'ı getirdi. Gittikçe Müslümanlık alameti daha fazla olan insanları seçiyor. Onun arkasından Tayyip'i getirdi. Böylece 'oylar sakın asıl sahibine gitmesin, saman dolu kuş ile bunları aldatayım' oyununu oynamaya devam ediyor. Artık bu oyun yürümeyecek.

Türkiye'ye taviz veriyorlar. "Bunlar da inançlıdır" diye aldatmak için planlı hareketler yapıyorlar. Suudi Kralı, Tayyip Erdoğan'a "İslam'a hizmet madalyası" takıyor. Keşke hizmet etseler de biz de alkışlasak.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 147
  • MESUT ÖZDEMİR 13 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Seni Allah a Havale Ediyorum. Senin yaptıklarına , yada söylediklerine ne diyeyim hocam Allah sana hidayet nasip etsin ne diyeyim.
    Cevapla
  • necmettin tiryaki 13 yıl önce Şikayet Et
    ey erbakan sen varken amerikaya ne gerek var.. yazıkki senin peşine düşenlere hiçmi bu sadette adam yok 84 yaşındaki adama neler yaptırıyorsunuz.necmettin erbakan gibi bir isim bu hallere düşürülmemeliydi insanınsaadete oy verecegi varsa bile vazgeçer.
    Cevapla
  • gercek posta 13 yıl önce Şikayet Et
    adam 10 senelik siyasi yasağı biter bitmez atladı hemen koltuğa. boşuna numan kurtulmuşu dövmekten beter ettirmedi. can çıkar huy çıkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzz...
    Cevapla
  • mehmet 13 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler. Yeni dönem alem-i İslam için hayırlara vesile olur inşallah...
    Cevapla
  • m.celik 13 yıl önce Şikayet Et
    sasırmamak lazım. erbakan at verır meydan vermez dıye soylerdı muhterem bı sahıs sımdı daha ıyı anlasılıyor bu sozun ne kadar yerınde ve dogru bı soz oldugu can cıkar hoca ancak oyle bırakır o koltugu koltuk bıle bıkmıstır bundan :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!