Kurtulmuş tamam sırada 2 isim daha var

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un AK Parti'den davet alması sonrası, iki isme daha teklif götürülecek.

Kurtulmuş tamam sırada 2 isim daha var
Kurtulmuş tamam sırada 2 isim daha var
GİRİŞ 13.07.2012 07:29 GÜNCELLEME 13.07.2012 13:05
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Ankara kulislerinde, Başbakan Erdoğan’ın partiye davet ettiği belirtilen DP eski Genel Başkanı Süleyman Soylu ile de önümüzdeki günlerde bir araya gelebileceği konuşuluyor.

Vatan'daki haberde, bir başka önemli iddia ise SP’de sıkıntı yaşayan başta Fatih Erbakan olmak üzere tüm Erbakan kardeşlere, “AK Parti’ye gelin” çağrısı yapılacağı yönünde. Erbakan kardeşleri barıştıran isim olan Başbakan’ın henüz böyle bir davet yapmadığı biliniyor.

YORUMLAR 46
  • Ömer Faruk Yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    erbakan kardeşleri tayyip bey barıştırmadı. daha önce bu haber yalanlanmıştı.
    Cevapla
  • Ebu-Yunus 11 yıl önce Şikayet Et
    hakta değil batılda birleştiler. hakta değil batılda birleştiler. milleti değil kendilerini düşündüler.akp bitmek üzere ve tek alternatifi has partiydi. şimdi ne olacak? tüm vatandaşlar rte ne derse ona tabii olacak. yanlış veya doğrular onun iki dudağı arasından çıkan sözlerle kıyaslanacak. ne derse doğru sayılacak. yanlış yapınca uyaran olmayacak. ''birbirinizi rabler edinmeyin'' ayeti kerimesi demek ki anlaşılmamış.
    Cevapla
  • Arafat Tandoğan 11 yıl önce Şikayet Et
    olmaz baba olmaz bu iş!. n.kurtulmuş,s.soyluyu anladık da fatih erbakan iddiası çok acayip oldu.şimdiye kadar ak partiyi işbirlikçi-siyonist uşağı-abd kuklası-yahudi lobilerine hizmet eden diye nitelendiren erbakangiller nasıl olur da akpye geçmeye yeltenecekler .onlara oy veren tabanlarına bunu nasıl izah edecekler.bence bu hem erbakangiller için hem de ak parti için saçma bir siyasi hamle olur.hem f.erbakan nasıl olurda milligörüş gömleğini çıkarıp,ak partili olur olmaz baba olmaz bu iş...
    Cevapla
  • akın say 11 yıl önce Şikayet Et
    canım ülkem artık bizim değil,. süper bir plan süper bir oyun eminim ki bu planlar pentagonda yapıldı telaviv de imzalandı ,, alternatifsiz güç karşı konulamaz yıkılmaz bir güç oluşturuluyor ,demokratik faşizm- krallık,sosyetik diktatörlük değimi ,peki sayın kurtulmuş sen rahmetli erbakanı ezdin gectin şimdide bu yaptıığın dibe vuruluş değilmi sen başaramadın yarın başbakan olursan atanmış bir memur dan bile farkın yoktur itibarsız herif ,,,
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    kurtulmuş soylu zana haydi hayırlısı. çöküşün fotoğrafıdır...vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...