Başbakan Erdoğan'dan Kışanak'a çocuk tepkisi

TBMM Genel Kurulu'nda 2013 Yılı Bütçesi görüşmelerinde konuşan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, BDP eşbakanı Kışanak'a cevap verdi.

Başbakan Erdoğan'dan Kışanak'a çocuk tepkisi
Başbakan Erdoğan'dan Kışanak'a çocuk tepkisi
GİRİŞ 10.12.2012 21:19 GÜNCELLEME 10.12.2012 21:19

Başbakan Erdoğan yaptığı açıklamada, ''Az önce BDP Eş Başkanı o çocuklardan bahsetti. O çocukların eline molotofu verenlere sessiz kalan siz değil misiniz? Siz değil misiniz o çocukları yokluğa yoksulluğa mahkum eden. Bizim o bölgedeki toplam bedeli 37 katrilyona ulaşmıştır. Bunlar cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırımlardır. Devam edeceğiz bu yatırımlara. Biz bölgesel milliyetçilik yapmayacağız dedik. Bu kürsüye çıkıp da mezhepçilikle sınayanlar önce aynaya baksınlar ve kendilerini görsünler.

Türkiye bundan 10 yıl önce demokraside ve sanayide düşük standartlara sahipti. Bugün de tam tersi durumda. 2023 hedeflerimize ulaşmak için bizim iki alanda seviyeyi yukarı çekmemiz lazım. Ne yapacağımızı ne yaptığımızı konuşuyoruz. Bu kürsüye çıkanlar bunu yapmadılar. Yalan yanlış ne varsa konuştular. Arkadaşlarımız cevap verdi onlara. Zaman zaman dokunduracam onlara da.''

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı