Sosyal medyayı sallayan İsrail boykotu!

İsrail'i boykot etmek isteyen bir vatandaş marketten aldığı kolaları böyle yola döktü.

GİRİŞ 23.07.2014 12:43 GÜNCELLEME 23.07.2014 13:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran görüntüde İsrail'i boykot etmek isteyen bir vatandaş marketten aldığı kolaları yola döküyor. Görüntülerde vatandaşın kolaları paketlerinden çıkartarak teker teker yolun kenarına döktüğü görülüyor. “Mısır, Suriye ve Filistin’deki müslümanlara eziyet yaptıkları için bende onların mallarını böyle eziyorum ve döküyorum” diyen vatandaş boş şişeleri ezerek İsrail'e olan tepkisini açıkça gösteriyor.

DESTEK DE VAR TEPKİ DE
Sosyal medyada kolaları sokağa döken vatandaşa destek geldiği gibi bazı tepkilerde geldi. Bazı kullanıcılar kolayı parasını verip para kazandırdıktan sonra dökmenin ne anlamı var diyerek tepki gösteti.

 

YORUMLAR 4
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    gıda mı?. En önemlisi domates tohumu geliyormu hibrit tohum yani ceblere bakıcaz ve söz vericaz bu telefonumu en az bir yıl planladığımdan daha geç değiştircam diyebiliyormuyuz.//İnsan sayısı X ortalama 800 dolar mobil telefon neler yapıyor abilerim. kolanın parasından kaçkat fazla bir telefon markası üretime geçmiş duyuyorum nerdeyse insanlar sıraya girecek almak için boykotun ruhunu öğretmek lazım onurlu duruşu göstermek lazım neden boykot oluyor bilmeli insanlar
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Gümrükten soktuktan marketten aldıktan sonra verdiğin para 1 mermi olarak dönüyor Filistine.. Boykot tek şekilde etkili olur.Yahudi ve işbirlikçinin gıda vs. mallarını gümrükten geçirmeyeceksin. Bakalım silahlar susmuyormu?
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle boykot bal gibi olur ve oldu da !. Bu eylem bir simgedir. İsrail mallarının alınmaması gerektiğini gerektiğini simgesel olarak insanların gözüne sokan bir eylemdir. Bu görüntüyü böyle okumak gerekir. Parası verildi diye içmek, acizlik ve pasiflik göstergesidir.
    Cevapla
  • cüneyt 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle boykot olmaz.. gidip marketten malları alıp adamlara parayı gönderdikten sonra istersen iç istersen dök ne farkeder.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz