Twitter İOS'a yeni özellik sundu

Twitter'ın bir süre önce test etmeye başladığı Analytics özelliği, Twitter uygulamasının iOS sürümüne eklendi.

Twitter İOS'a yeni özellik sundu
Twitter İOS'a yeni özellik sundu
GİRİŞ 24.12.2014 09:54 GÜNCELLEME 24.12.2014 09:54

Twitter'ın bir süre önce kullanıcılarının yaptıkları paylaşımlarda ne kadar etkili olduklarını gösteren yeni bir uygulamayı test etmeye başlamıştı. Bu özelliktest aşamasını geçti ve İOS'da kullanıma sunuldu.

SON GÜNCELLEMEYLE GELDİ

Analytics servisinin tweetlere entegre edilmiş hali olan bu yeni özellik, Twitter uygulamasının iOS sürümüne son güncelleme ile eklenmiş durumda. Bu özelliği, tweetlerinizden birisine tıkladığınız zaman alt tarafında konumlandırılan “ViewAnalyticsDetails” (Analiz Detaylarını Görüntüle) bağlantısı ile kullanılabileceksiniz.

İSTATİSTİKLER GÖRÜLÜYOR

Bu bağlantıya tıkladığınız zaman tweetinizin görüntülenme oranları, tıklanma oranları, tweetteki bağlantıya kaç kişinin tıkladığı hatta genişletilmiş şekilde görüntülemek için kaç kişinin tweete tıkladığı gibi istatistikleri görebiliyorsunuz.

AKILLI TELEFONLARA DA GELMİŞ OLDU

Geçtiğimiz aylarda benzer bir hizmet sunan "analytics.twitter.com" adlı siteyi kullanıma sunan Twitter, yeni güncelleme ile bu özelliği akıllı telefonlara getirmiş oldu. Bu uygulama ilk aşamada sadece İngilizce, Fransızca, Japonca ve İspanyolca dillerinde paylaşımlarda bulunan kişilerin kullanımına sunmuştu.

ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİNE DE GELEBİLİR

Yeni güncelleme ile akıllı telefonlara getirilen bu özellikten henüz sadece iOS kullanıcıları istifade edebilecek olsa da bu özellik elbette diğer platformlarda da kullanıma sunulacaktır. Ancak henüz ABD merkezli şirket tarafında bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim