Huawei Mate 30 ağır kamuflajla görüntülendi!

Huawei'in tanıtımı için hazırlandığı en yeni amiral gemisi Mate 30 serisi lansman öncesi ağır kamuflaj altında canlı canlı görüntülendi. Ekran tasarımında büyük değişikliğe giden Çinli firma, bir müddet yeni ekran tasarımını kullanacak gibi görünüyor. Ayırca yeni Kirin 990 işlemcisinden güç alması bellenen Huwei Mate 30 Ailesi ile birlikte HarmonyOS işletim sistemine sahip yeni akıllı saati Watch GT 2'nin de tanıtılacağı düşünülüyor.

Huawei Mate 30 ağır kamuflajla görüntülendi!
Huawei Mate 30 ağır kamuflajla görüntülendi!
GİRİŞ 16.09.2019 09:18 GÜNCELLEME 16.09.2019 09:20

Huawei'in mate 30 serisi canlı canlı görüldü. Tasarladığı en güncel telefonları ile piyasayı alt üst etmeyi başaran Huawei, bomba özelliklere sahip Mate 30 ailesi ile de rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor. 

 

 

HUAWEİ MATE 30 SERİSİ CANLI CANLI GÖRÜNTÜLENDİ!

Huawei'in en yeni telefonu Mate 30 serisi ağır kamuflaj altında görüntülendi. Ortaya çıkan görüntülere göre yeni Mate serisi, çentikli ve kavisli bir ekran tasarımına sahip olacak. Weibo tarafından paylaşılan bilgiye göre 40MP çözünürlükte bir kameraya sahip olması beklenen telefonun gücünü firmanın en yeni işlemcisi Kirin 990'dan alması bekleniyor. 

 

 

Buna ek olarak Huawei Mate 30 serisinde görülen Edge ekranla birlikte yeni bir ekran tasarımına geçiş yapan Huawei'in bir süre bu tasarımı devam ettirmesi bekleniyor.

HUAWEİ MATE 30 AİLESİ NE ZAMAN TANITILACAK!

Almanya’nın Münih kentinde 19 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılması beklenen Mate 30 serisi, hakkında henüz resmi bir bilgi yer almıyor. Fakat iPhone 11 ve Galaxy Note 10'da olduğu gibi ortaya çıkan sızıntı bilgilerin doğruluğu göz önünde bulundurulduğunda yeni Mate 30 serisinin tasarımının paylaşılan görselle bire bir çıkması muhtemel görünüyor. Tabi ki en kesin bilgi için 19 Eylül tarihini beklememiz gerekecek. 

Ayrıca Çinli üretici Mate 30 ailesinin tanıtımı ile birlikte firmanın HarmonyOS işletim sistemine sahip yeni akıllı saati Watch GT 2'yi de tanıtması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar