Kıvanç ve Yılmaz Erdoğan türkü söyledi

Ünlü Şovmen Beyazıt Öztürk'ün programına katılan Kelebeğin Rüyası filminin oyuncuları ve seyirciler bir sürprizle karşılaştı. Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ'un birlikte söylediği türkü stüdyoda duygulu anlar yaşattı.

GİRİŞ 16.03.2013 10:43 GÜNCELLEME 16.03.2013 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beyazıt Öztürk'ün ısrarlarını kıramayan ikili, canlı yayında okudukları türküyle herkesi kendilerine hayran bıraktı.

Kanal D'de ekrana gelen Beyaz Show dün gece Kelebeğin Rüyası adlı filmin oyuncularını ağırladı. Son derece renkli geçen programda Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ 'un birlikte yaptığı düet geceyedamgasını vurdu.

Beyazıt Öztürk'ün ısrarları üzerine canlı yayında Behçet Necatigil, Muzaffer Tayyip Uslu ve Rüştü Onur'un şiirleri okunurken,Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ, 'Bul Getir' isimli türküyü birlikte seslendirdi.

Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ 'un düeti sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

YORUMLAR 2
  • kerem yılmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    BEN HİÇ HAYRAN KALMADIM ... haber sitelerini açıyorum hep aynı haberler. görüntüyü izledim ve ben hiç hayran kalmadım. sesleri güzel değil ve detone.. neden bir ünlü şarkı özellikle de türkü söylediğinde hemen böyle şişiriyoruz. zamanında bayazı da gaza getirip albüm yaptırmışlardı. bu seslere hayran olan varsa kulaklarını temizletsin..
    Cevapla
  • mevhibe inal 11 yıl önce Şikayet Et
    yazık oluyor.... sevilen yüzlerin her türlü reklamda kullanılması. abede sinema sektörü gibi yanına kaynak yapıp, birilerini taşıtıyorlar.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak