Yayın yönetmenini 'terörist' diye işten kovdu

Suudi Arabistan'ın milyarder Prensi El Velid bin Telal, İslami 'El Risale' kanalının genel yayın yönetmenini kovdu.

Yayın yönetmenini 'terörist' diye işten kovdu
Yayın yönetmenini 'terörist' diye işten kovdu
GİRİŞ 18.08.2013 12:50 GÜNCELLEME 18.08.2013 14:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

"Grubumuzda İhvancılara yer yok" diyen Suudi prens, Kuveytli Tarık el Suveydan'ın "Terörist İhvan-ı Müslümin'e üye olduğunu itiraf ettiğini" belirtti.

El Suveydan, Mısır'daki darbeyi şiddetle kınamış ve devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye destek vermişti.

YORUMLAR 7
  • suleyman d 10 yıl önce Şikayet Et
    PETROLÜN BİTMEKTE OLDUĞU VE YERİNİ BAŞKA ENERJİLERİN ALDIĞI BİR KONJOKTÜRDE BU KRALLARIN TORUNLARININ KRAL KALABİLECEĞİNİ SANMIYORUM!. Birileri devirmese bile; kendiliğinden devrilmeleri uzak değil!
    Cevapla
  • hasan tunç 10 yıl önce Şikayet Et
    iŞTE YEZİDLERİ GÖRÜN!. GERÇEKTEN yezid nasıl olunurmuş bu asırda bunu aynel yakın gördük ve görüyoruz. Bunlar yezdden de beter zalimler ve adilerdir. Ey Hamiyyet-i İslamiyye sahibi din kardeşlerim, uyanın ve bir olun, Şia ve vehhabi ve rafızi ve harici casuslarının ve sapıklarının ardın koştuğunuz yetmedi mi? Size ne olyuor ki ortada Kuran-Sünnet- Cumhur-u Ulema ve Müçtehidin-i Azamlar varken bu Siyonis oltalarına takılmış sapık ve dall olan fırkaların peşinden gidiyorsunuz. Lanetullahi Alezzalimine vel Münafikuuun!!!!
    Cevapla
  • özgür KORKMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    SEN Kİ SUUDİ.. Eminimki yanındaki ya eşin yada kız arkadaşındır şimdi soruyorum sana mekke medine arabistanda değilmi.hiçmi gitmezsin oralara hiçmi din itikat kalmadı sizde.Yani varya cehennemde önce zulum yapan israilliler sonra sizin gibi burnunu dibindeki kabeyi görmeyen gözünü avrupaya açan prensler krallar yani bu dünyada kralım prensim param var diye gecinenler yanacak.RABBİMİN HUZURUNDA NE KRALLIĞIN NE PRENSLİĞİN OLACAK BEN SİZE SÖLEYEYİM O KRALLIĞINIZ O PRENSLİĞİNİZ SİZE CEHENNEMİ GETİRECEK.
    Cevapla
  • KAYA TRABZONLU 10 yıl önce Şikayet Et
    peh. bu tarz satılmış zengin isimlerin müslümanlıkla yakından uzaktan alakaları yok. bunların dedelerini ingilizler zengin etmiş,şimdi ise istediklerini gibi kuklalık yaptırmaktadırlar.
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    suud halkı. bu kral bozuntuları asla o halkın temsilcisi değildir .öyle olsaydı ihvandan bu kadar korkmazlardı.onların korkusu ihvandan ziyade kendi o mübarek topraklara kavga dövüş gelmesin diye dişini sıkan halkların dandır .onların patlaması çok daha büyük olur .bunların bizim laik ve Kemalistlerden zerre farkları yoktur. bu düzeni sağlayanlar her milletin nabzına göre şerbet verdi suud halkının nabzınada en iyi şeriatçılık şerbeti uydu.bizede laik ve modernlik. adamlar suud kadınlarına pencereden bakmayı yasaklıyor kendi eşleri yurt dışında bizim Atatürkçü laiklerden beter giyiniyor.ve umreye hacca gidenler bilir suud halkı türkiyeyi çok seviyor varsa sevmeyen kraliyet ailesindendir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...