Karadayı hayranlarını sevindirecek karar

Bu sezon sonunda biteceği konuşulan Karadayı dizisi bitecek mi?

Karadayı hayranlarını sevindirecek karar
Karadayı hayranlarını sevindirecek karar
GİRİŞ 25.02.2014 11:05 GÜNCELLEME 25.02.2014 11:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV'deki 'Karadayı'nın 'Avukat Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu "Süre 60 dakikaya inmezse artık dizilerde oynamayacağım" demişti.

Beren Saat, Halit Ergenç ve Berrak Tüzünataç'tan sonra Kenan İmirzalıoğlu da ekranlara veda edeceğini açıklamıştı. Ekran fenomenine dönüşen "Ezel"den sonra "Karadayı"da başrolü üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, dizi süreleri 60 dakikaya inmediği sürece ekrana çıkmayacağını söylemişti.

60 BİN LİRA 60 DAKİKAYI UNUTTURDU

Bu sezon sonunda biteceği konuşulan 'Karadayı'nın gelecek sezon da devam etmesine karar verildi. Üstelik de süresi 60 dakikaya indirilmeden. Bölüm başına 60 bin TL alan İmirzalıoğlu diziye devam edecek.

"60 DAKİKAYA İNMEDİĞİ SÜRECE GERİ DÖNMEM"

Geçtiğimiz yıllarda yapılan "Yerli dizi yersiz uzun" eylemlerine de destek veren İmirzalıoğlu,"Süreleri 60 dakikaya inmediği sürece dizilerde oynamayı düşünmüyorum. Çalışma koşulları artık değişmeli" diye konuşmuştu.

YORUMLAR 1
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    insanlarin tipik karakteri budur iste..... calisma kosullari degissin....? 2 saat dizimi olur ? resmen sabah aksam caisiyoruz... yoruluyoruz .... aile hayatimiz kalmadi ... sagligimiz tehlikede ... bunlar degismedigi sürece CALISMAMMMMM dersen böyle cüzdanina 10-20 bin TL fazla koyunca para ile susturular iste seni böyle ... sette ASGARI ÜCRET ile 2 bin TL arasinda calisanlarin durumu ne olacak ? onun icin ben her zaman diyorum ... SISTEM degisse bile INSANLAR degismedigi sürece hep ayni olaylar olur ... birazcik para verince DIGER EZILENLERIN durumunu unuturuz .. insanlarin karakteri bu degilmi? ... bosuna eski ISCILER PATRON olunca ESKI PATRONLAR gibi olmadimi.-)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…