Alçı'dan Zaman Gazetesi için çarpıcı iddia

Gazeteci Nagehan Alçı Zaman Gazetesi hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Alçı'dan Zaman Gazetesi için çarpıcı iddia
Alçı'dan Zaman Gazetesi için çarpıcı iddia
GİRİŞ 02.04.2014 00:46 GÜNCELLEME 03.04.2014 03:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Devletin içinde örgütlenmenin halk nezdinde bir karşılığı olmadığının altını çizen Alçı, Zaman Gazetesi yazarı ve aynı zamanda Cemaat'in önde gelen isimlerinden Hüseyin Gülerce'nin Hadi Özışık'a verdiği röportaja vurgu yaptı.

Gülerce o röportajda geniş çaplı bir özeleştiri yapmış, Cemaat'in yaptığı hataları sıralamıştı.

GÜLERCE'NİN YAZISI YAYINLANACAK MI?

"Gülerce'nin yazısı yarın Zaman Gazetesi'nde yayınlanacak mı? Ben birşey bilmiyorum, sadece merak ediyorum" diyen Nagehan Alçı, sözlerini şöyle sürdürdü:

ON GÜN İÇİNDE ZAMAN'DAN KOPMALAR BAŞLAYACAK

İkincisi, önümüzdeki on gün içinde bakın göreceksiniz, Zaman Gazetesi'nden son derece önemli isimler kopacaklar. Çünkü bütün bu süreçte kendilerini kullanılmış hisseden, Türkiye'nin yakından takip ettiği isimler var.

BİZ ÇUVALLADIK DEYİP ÖZÜR DİLEYECEKLER Mİ?

Şimdi onların rahatsızlıklarını, yavaş yavaş çözülmelerini göreceğiz. Ama bazıları da, ısrarla seçim öncesi "AK Parti yüzde 35 alacak" diyorlardı, merak ediyorum bugün özür dileyecekler mi? "Siyasi analiz işinde çuvallıyoruz" diyecekler mi?

Ya da, "Gördüklerimizi söylemedik, çünkü Türkiye'yi özellikle başka yöne sevketmeye çalıştık" gibi bir günah çıkarmaya girecekler mi? Hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR 7
  • kemal oğuz 10 yıl önce Şikayet Et
    tirajlarina bakin. dersane meselesi basladiginda 900 bin olan tirajlari 17 aralik ve secim oncesi dnemde 1 milyon 300 bini gecti. bu hafta 200 binin uzerinde azalma var. acikca toplumu istedikleri yone cekebilmek icin bedava gazete dagitiyorlar. ancak onlar caldi chp oynadi. kimse bunlari ciddiye almadi. bakalim chp liler zaman okuyacak mi tirajlari takip edin.
    Cevapla
  • mert mert 10 yıl önce Şikayet Et
    emaresi bile yok. ne özürü ?? sokaklar karismis sizde lafla cemaat yok oldu, cemaat özür dileyecek diyerek bu milleti saf yerinemi koyuyorsunuz ???
    Cevapla
  • osman gündoğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    kardeşlerim bi kardeşim altta doğru bir tespit yapmış mutlaka okuyun. şunu demek istiyor:artık biz cemaatin hatalarını konuşmayalım.cemaat kendi hatalarını konuşsun ,temizlesin ayıklasın sonra karşımıza çıksın,biz büyük bir hata yaptık fakat sizin daha büyük bir yüreğiniz var desin biz de bir bakalım.çünkü biz el afüv ,el ğafur,e tevvab, el ğaffarın kullarıyız.tekrar tekrar bağışlayan ,bağışlamak için bahaneler arayan,affı merhameti sonsuz olan o rahmanın kullarıyız merak etmeyin...
    Cevapla
  • cemal cesur 10 yıl önce Şikayet Et
    doğru tespit. gerçekten çok doğru tespit.seçimden önce insanları o denli etkilemeye çalıştılar ki en son oy verecekleri chp ile bile ittifak derecesinde işleri ileri götürdüler.umarım hatalarını görüp özür dileme erdemini gösterirler.oyun oyna
    Cevapla
  • kudret ceylan 10 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun saman yolu.bugün.tv.lere. teşekkür ediyorum.saman yolu.bugün .kanal türk.tv.lere...niçinmi.yaptıkları yanlış poropogandadan dolayı ak pari tavan yaptı..şükranlarımı sunuyorum.artık yenilgiyi kabul edin..ebucehil gibi inatlaşmayın.ha bu sırada bir şey aklıma geldi.saman yolu .bugün.kanaltürk tv ler. çatlasalarda patlasalarda .allah nurunu tamamlıyacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor