Yıllar sonra canlı yayında kavuşan oğuldan beklenmedik cevap

Kanal 7'de ekrana gelen Uğur Arslan'la Umut Var'da bugün, 4,5 yıldır oğlundan haber alamayan gözü yaşlı anne, ilk defa canlı yayında oğluna kavuşabildi.

Yıllar sonra canlı yayında kavuşan oğuldan beklenmedik cevap
Yıllar sonra canlı yayında kavuşan oğuldan beklenmedik cevap
GİRİŞ 23.04.2014 18:36 GÜNCELLEME 23.04.2014 18:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uğur Arslan'ın sunduğu ''Uğur Arslan'la Umut Var'' programı çaresiz insanların dertlerine çare olmaya devam ediyor. Umut Var'da bugün, uzun zamandır oğlunu arayan Hamiyet Göger, 4,5 yıl sonra ilk defa canlı yayında oğluna kavuştu. Ergün Göger'in (47) dört yaşındakı kızı lösemi hastalığından dolayı hayatını kaybetmiş. Ergün Göger kızı ile ilgilenmekten dolayı işlerini ihmal etmiş ve maddi sorunlar yaşamış. Bu yüzden eşiyle ayrılmak zorunda kalmış. Eşinden ayrıldıktan sonra evi terk eden Ergün Göger'den bir daha haber alınamamış. Umut Var programına katılan Ergün Göger'in annesi Hamiyet Göger (70) tam 4,5 yıldır ulaşamadığı oğluna canlı yayında kavuştu. Ergün Göger'in canlı yayına telefonla bağlanması sonucu anne Hamiyet Göger büyük sevinç yaşadı. Göz yaşlarını tutamayan annenin ilk sözü ''oğlum geri dön'' oldu. Ortalıktan kaybolan Ergün Göger ise ''kardeşimle yaşadığım sorunlar yüzünden evden kaçtım'' dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUMLAR 2
  • hakkı demirkol 10 yıl önce Şikayet Et
    Allahın rızası anne babanın rızasına bağlıdır.. Aile ne yaptı ise veya yapamadı isede Kişi yapana değil yaptırana bakacak olaylarda hep yapana bakıyoruz burda hata ediyoruz.Efendimiz s.a.v. şöyle buyuruyor hayatta iken anne ve ya babasının rızasını alamayan kişiye yazıklar olsun burnu sürtülsün demiştir.Daha bunun ötesi varmı
    Cevapla
  • Abdurrahman Çete 10 yıl önce Şikayet Et
    İSTEMEZ. 47 yaşındaki bir adama 4-5 yaşındaki bir çocuk muamelesi yapılırsa tabiki gelmek istemez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor