Gölge Adam gecelere ışık olmaya geliyor!

Hayranlarına yıllarca radyodan seslenen Talha Bora Öge nam-ı diğer Gölge, Kanal 7'de yepyeni bir programla dinleyicisinin karşısına çıkıyor

Gölge Adam gecelere ışık olmaya geliyor!
Gölge Adam gecelere ışık olmaya geliyor!
GİRİŞ 20.03.2015 12:20 GÜNCELLEME 30.03.2015 09:45

“Gölgesizlerle”, Talha Bora Öge’nin sazıyla sözüyle, hayatın içinden ilgi çekici hikâyeleriyle Cumartesi gecelerine renk katmaya geliyor.
 
Yaptığı radyo programlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Talha Bora Öge, “Gölgesizlerle” adlı yepyeni programıyla Kanal 7 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Talha Bora Öge her Cumartesi şarkılar, şiirler ve hoş sohbetlerle hafta sonunu taçlandırmaya geliyor. Talha Bora Öge’nin kendisiyle özdeşleşmiş hikâyeleri, izleyicilerden gelen yaşam öyküleri ve dinleyenlerin yüreğine dokunacak şarkılar Gölgesizlerle ile ekrana taşınacak.
 
İzleyicilerin sosyal medya ve mail yoluyla dâhil olacağı programda Talha Bora Öge kendi orkestrasıyla istek şarkı ve şiirleri seslendirecek. Programda ayrıca izleyicilerin dönüm noktası olarak düşündükleri yaşanmışlıkları anlatılacak.
 
Talha Bora Öge’nin şiirleri ve şarkılarıyla hayat bulacak olan ‘Gölgesizlerle’ 28 Mart’tan itibaren her Cumartesi 00:15’te Kanal 7’de.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!