İddiaları çürüten açıklama: Görüntüler var

Kezban Hatemi, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın odasında rehin alınıp daha sonra öldürülmesine ilişkin yeni görüntülerin olduğunu söyledi.

GİRİŞ 09.04.2015 18:47 GÜNCELLEME 09.04.2015 18:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kezban Hatemi, Ülke TV’de katıldığı programda Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın teröristler tarafından öldürüldükten sonra operasyon yapıldığını gösteren görüntülerin olduğunu söyledi. Görüntüleri izlemediğini söyleyen Hatemi, Başsavcının görüntülerin yayınlanmasına izin vermediğini belirtti.

Ülke TV’de Elif Çakırın sunumuyla ekrana gelen Söz Bitmeden programının bugünkü konuğu Hukukçu Kezban Hatemi oldu.

Hatemi, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın odasında rehin alınıp daha sonra öldürülmesine ilişkin yeni görüntülerin olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde Kiraz’ın teröristler tarafından öldürülmeden operasyon yapıldığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Bu iddiaları çürüten açıklamalarda bulunan Hatemi, Ülke TV’de katıldığı programda ‘‘Daha önceden öldürüldüğünü ondan sonra operasyon yapıldığını gösteren görüntüler elde edilmiş’’ dedi. O görüntülerin mutlaka izlenmesi gerektiğini belirten Hatemi ‘‘Siyasi parti liderlerine sesleniyorum. Bu ülkenin artık çekişmeye, kaosa ve gerginliğe tahammülü yok. Bu seçim döneminde sakin, bize yakışan, demokrasinin kuralı olan seçimi sakin atlatmalıyız. Ancak yeni bir görüntü var. O görüntünün izlenmesini istiyorum’’ dedi. Başsavcının, görüntülerin yayınlanmasına müsaade etmediğini söyleyen Hatemi sözlerine şöyle devam etti: ‘‘O yayının mutlaka görünmesi lazım. Daha önceden öldürüldüğünü ondan sonra operasyon yapıldığını gösteren görüntüler elde edilmiş. Gazeteci arkadaşımızın bildirmesiyle öğrendim. Ben görüntüleri seyretmedim.’’      

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • geç bile kalındı 9 yıl önce Şikayet Et
    Keşke şehit edilmeden girilseydi.müzakere,o kadar dil dökme,saatlerce ikna hep boşunaydı.teröristler içeri girince yaptığı hareket ciddiyetini gösteriyordu.baştan çalışma direk operasyon üzerine olmalıydı.
    Cevapla
  • ali reza bey 9 yıl önce Şikayet Et
    hhaa yani yayın yasağı delinsin diyorsunuz.. tamam..
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    youtube da ses kaydi var. oldurdukten sonra polise hakaret etmeye basliyorlar. arkasindan catisma basliyor.
    Cevapla
  • ihsan 9 yıl önce Şikayet Et
    montaj olmasın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!