Ermeni Meselesine 'Sıradışı' yorumlar

Tarihçi - Yazar Mustafa Armağan Ermeni meselesini bu akşam ÜLKE TV'de Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu Sıradışı programında anlatacak.

Ermeni Meselesine 'Sıradışı' yorumlar
Ermeni Meselesine 'Sıradışı' yorumlar
GİRİŞ 21.04.2015 14:05 GÜNCELLEME 21.04.2015 15:05

Ülke TV’de Turgay Güler’in hazırlayıp sunduğu Sıradışı’nın bu akşamki konuğu Mustafa Armağan olacak. Ermeni diasporasının, her yıl 24 Nisan’ı kendileri için bir soykırım olarak kabul etmesi şu günlerde sıkça tartışılıyor. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın ‘‘bilerek, kasıtla ve isteyerek soykırım yapmadık’’ ve Başbakan Danışmanı Etyen Mahçupyan’ın 1915 olaylarına ‘‘soykırımdır’’ açıklamaları tüm kesimler tarafından tartışılıyor. Peki 1915’de tam olarak neler yaşandı? Ermenilere soykırım mı yapıldı? ‘Soykırım’ kavramı devletler nezdinde nasıl algılanıyor? Tüm bu soruların cevabını Tarihçi - Yazar Mustafa Armağan bu akşam Sıradışı programında cevaplayacak.
 
Farklı sorular, başka yorumlar, gerçek açılımlar ve dahası... Gazeteci Turgay Güler'in kendine has bildik üslubuyla hazırlayıp ekrana taşıdığı Sıradışı, bugün saat 20:00’de Ülke TV'de izleyicisiyle buluşuyor.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki