Kördüğüm 2.bölüm Kanal 7'den izle! Damini'den beklenmedik karar...

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle takip edilen yeni Hint dizisi Kördüğüm 2.bölümü yayınlandı. İlk bölümüyle nefes kesen Kördüğüm 2.bölümü ise büyük olay oldu. İşte Kanal 7 Kördüğüm 2.bölüm izleme sayfası ve tüm detayları

Kördüğüm 2.bölüm Kanal 7'den izle! Damini'den beklenmedik karar...
Kördüğüm 2.bölüm Kanal 7'den izle! Damini'den beklenmedik karar...
GİRİŞ 08.08.2017 17:03 GÜNCELLEME 09.08.2017 09:29

Aynı çatı altında farklı şartlarda büyüyen iki kızın dramatik öyküsünü anlatan Kördüğüm 2.bölümü nefes kesti. 08 Ağustos salı günü itibariyle ekranlara gelen Kördüğüm 2.bölüm özeti ise büyük merak konusu oldu. Peki sevilen dizinin yeni bölümünden neler yaşandı?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da da büyük bir beğeni toplayan orijinal adıyla Uttaran, Kördüğüm 2.bölüm özeti ve izleme sayfası haberimizin detayında.

KÖRDÜĞÜM 2.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kanal 7’nin yeni dizisi Kördüğüm’de bugün Damini, İçça’nın yoksulluklarından şikâyet etmesine daha fazla dayanamaz ve başka bir iş bulmak için harekete geçer. Damini bir türlü para alamadığı işinden ayrılır ve yeni bir iş bulur. Ancak tek sorun evin hanımının İçça’yı evde istememesidir. Damini bu problemi İçça ile gizli bir oyun kurarak çözer. Kimseye ufak bir kızı olduğunu söyleyemeyen Damini, bu oyunu sürdürmek zorundadır. Tapasya ise herkesten önce İçça ile tanışır. Damini ve İçça’nın sırrına ortak olan Tapasya ve İçça’nın dostluğu başlamış olur. 

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin oyuncu kadrosu

Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Pragati Mehra, Pyumori Mehta, Pratima Kazmi, Vaishali Thakkar, Aron Singh Sharma Dil:Hintçe 

KÖRDÜĞÜM 1.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hindistan sokaklarında Baccu, Taklu ve diğer çocuklar çalışmakta ve paralarını tutmaları için İçça’ya vermektedirler. İçça paraları sayarken paranın birini elinden kaçırır. Kaçan para yuvarlanarak bir okulun bahçesine kadar gider. İçça okulun bahçesinde doğum günü kutlayanları görür. Gördükleri onu duygulandırır. Diğer yandan İçça’nın annesi Damini ise çalıştığı konakta para alamamakta ve konağın sahibi tarafından küçük görülmektedir. İçça doğum günü kutlayan çocukları gördüğü için sürekli annesinden ona doğum günü kutlamasını ister. Ancak ailesinin durumu buna imkan vermemektedir. İçça mutsuz olduğunu gören arkadaşları İçça mutlu etmek için doğum günü partisi planlarlar. Ancak İçça hayalleri ona hazırlanan doğum günü partisinin çok ilerisindedir. İçça güzel okullar, kıyafetler, güzel bir yaşam istemektedir. Damini’nin zengin bir konakta iş görüşmesine gider. İçça hayallerinin peşinden gidebilmek için neler yapacak? Damini’nin bulduğu yeni iş onlar için bir çıkış olabilecek mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı