Siyah İnci final yaptı! Siyah İnci final bölümünde neler oldu?

Star TV'nin uzun süredir ekranda tutunmaya çalışan dizisi Siyah İnci için yolun sonu göründü. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana reytinglerde bekleneni karşılayamayan Siyah İnci önümüzdeki hafta ekrana veda ediyor. Peki, Siyah İnci neden bitiyor? Siyah İnci final bölümü fragmanı yayınlandı mı?

Siyah İnci final yaptı! Siyah İnci final bölümünde neler oldu?
Siyah İnci final yaptı! Siyah İnci final bölümünde neler oldu?
GİRİŞ 16.02.2018 17:03 GÜNCELLEME 16.02.2018 17:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Siyah İnci 20.bölümde final yapmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman gibi ünlü isimlerin yer aldığı Siyah İnci'nin bir türlü reytinglerde yukarı çıkamaması final yapmasını kaçınılmaz hale getirdi. İlk bölümün yayınlanmasından bu yana final söylentileri ile karşı karşıya kalan dizinin akıbeti belli oldu. Peki, reyting kurbanı diziler kervanına katılan Siyah İnci final bölümü ne zaman yayınlanacak? Siyah İnci final bölümünde neler olacak? İşte, Siyah İnci final bölümüne dair merak edilenler...

SİYAH İNCİ NEDEN BİTTİ?

 

Büyük rekabetin yaşandığı televizyon dünyasında dizilerin tutunması bugünlerde çok daha zor. İlgi çeken oyuncu kadrosu ile büyük umutlarla başlayan Siyah İnci dizisinin ömrü de uzun olmadı. Reyting kurbanı dizilerden biri olan Siyah İnci 20.bölümü ile ekrana veda edecek.

Dizinin final yapmasının nedeni reytinglerin yanında Hande Erçel'in büyük eleştiri alan oyunculuğu da gösteriliyor. Peki, Siyah İnci final fragmanı yayınlandı mı? Siyah İnci final bölümü ne zaman yayınlanacak?

SİYAH İNCİ FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

SİYAH İNCİ FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SİYAH İNCİ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kenan, Hazal'ın onu kaçırıyor olmasına anlam veremez. Hazal ise Kenan'dan duymak istediklerini duyana kadar onu bırakmaz. Hazal'ın soruları ve anlattıkları karşısında Kenan ne diyeceğini nasıl davranacağını bilemez.

Ebru'nun planları tam da istediği gibi devam etmektedir. Bu yüzden Sinan'ı istediği gibi oynatabildiğine artık inanan Ebru, Sinan'ın üzerine gittiği gerçeklerden nasıl sıyrılacağını bilemez.Cenevre'ye gitmeden önce Kenan'la son kez yemeğe çıkan Irmak, geceyi teknede geçirmek ister. Kenan Irmak'ın bu isteği karşısında ne yapacağını bilemez.Vural, Hazal'dan ayrılmış olsada ondan vazgeçmediğini her fırsatta belli etmektedir. Vural, Hazal'dan vazgeçmediğini ve asla vazgeçmeyeceğini herkesi korkutacak bir pşlanla gösterir.

Hazal, Kenan'a olan aşkını artık belli etmekten kaçmaz. Bir sabah hazırladığı kurabiyelerle Kenan'a sürpriz yapmak için tekneye giden Hazal, beklemediği bir manzarayla karşılaşır. 

YORUMLAR 2
  • gizli 6 yıl önce Şikayet Et
    final yapılmasını istemiyoruz
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    önüne gelen saçma sapan dizi çıkarıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...