Canlı yayında vatandaşı bakan sandılar

Kanal 24'te yayınlanan Kafa Dengi programında yaşanan bağlantı hatası izleyenleri tebessüm ettirdi. Programın sunucusu, vatandaşın sesinin doğal gelmesine rağmen konuştuğu kişinin bakan olmadığını fark edemedi.

GİRİŞ 18.02.2013 06:55 GÜNCELLEME 18.02.2013 07:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 24'te Tarık Tufan, Gökdemir İhsan ve Selahattin Yusuf'un sunduğu Kafa Dengi programında bir canlı yayın kazası yaşandı. Reji, canlı yayında telefonda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 'nun bağlandığını stüdyoya bildirince, Tarık Tufan'da Bakan Davutoğlu sandığı telefondaki kişiye Suriye'ye yapılan ve yapılacak olan yardımlarla ilgili sorular sormaya başladı. Fakat, telefondaki kişinin sesi Ahmet Davutoğlu'nun sesine hiç benzememesine rağmen, durumun farkına varamayan Tufan, Davutoğlu zannettiği vatandaşa sorular sormaya devam etti.

En sonunda telefondaki vatandaş, "Kardeş ben Tarsus'tan arıyorum, Suriye'ye biz de yardım paketi gönderdik" deyince skandal ortaya çıktı.

Telefonda sorular sorduğu kişinin Davutoğlu olmadığını anlayan Tarık Tufan bu kez kendi haline gülmeye başladı ve vatandaş yayından alındı.

YORUMLAR 1
  • süleyman ÇAKIR 11 yıl önce Şikayet Et
    hanzo. önce bi sorar insan veya sayın davutoğlu hoşgeldiniz der biraz bekler. telefon adabının olmadığının açık göstergesi. vatandaşın yerinde olsam bakan taklidi yapıp stüdyodakileri bi güzel fırçalardım...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır