İnanılmaz kaza! Araba küçük çocuğu böyle fırlattı

Bursa’da, yolun karşısına geçmek isteyen 5 yaşındaki bir çocuğa otomobilin çarpması güvenlik kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 14.09.2014 03:15 GÜNCELLEME 15.09.2014 06:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesinde oturan 5 yaşındaki bir çocuk, koşarak yolun karşısına geçmek isterken aşağıdan süratle gelen otomobili fark etmedi. Otomobilin çarpmasıyla yaklaşık 6 metre ileri fırlayan çocuk, ilk müdahalenin ardından araç şoförünün yardımıyla sağlık ocağına götürüldü.

Burada yapılan müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Aynı bölgede yaklaşık 2 ay önce de benzer bir kaza olmuştu. Karşıdan karşıya geçmek isteyen bir çocuğun otomobilin çarpması sonucu 20 metre ileri fırladığı güvenlik kameralarına yansımıştı. 

Çevre esnaflarından Furkan Arslan, “Bu yolda araçlar süratli seyrediyor. Büyük kazalar meydana geliyor. Yola kasis yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Polis, kazayla alakalı tahkikat başlattı.  

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR. Empati yapmadan seyretmek mümkün değil. İçim parçalandı çocuğa. Böyle bir karamaşa trafikte bu kadar hızlı gidilmesine inanamıyorum. Türkiyede ki kazaların yüzde 90 ı hız yüzünden. Ben inanmıyorum dünyanın diğer ülkelerinde de böyle kazalar olduğuna. Can Avrupa halkı için çok önemli. Ama bizim için haşere filan ölmüş gibi. Otobüs şoförü uyuyor ve 13 ölü Haydi ne yaparsan yap! Çok acil önlemlerin alınması lazım. Yazık değil mi şu çocuğa ya sakat kalıcak ya ölecek Ya ANNE VE BABASI NE YAPSIN?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez