İstanbul'da otomobil metro istasyonuna daldı!

İstanbul Kartal'da aracın kontrolünü kaybeden sürücü, metro istasyonu girişi önünde bekleyen vatandaşların arasına daldı.

İstanbul'da otomobil metro istasyonuna daldı!
İstanbul'da otomobil metro istasyonuna daldı!
GİRİŞ 30.09.2015 10:04 GÜNCELLEME 30.09.2015 10:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay, E-5 Yanyol Kartal Hastane-Adliye metro istasyonu girişinde meydana geldi. Kadın bir sürücünün kullandığı 34 AY 7456 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak metro istasyonu girişinde bekleyen vatandaşların arasına daldı. Kazada Firdevs Isırgan isimli kadın hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı. 

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, metronun duvarı ile araç arasında sıkışan Firdevs Isırgan'ın cesedini çıkardı. Olay yerine gelen Isırgan'ın yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Polis tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Merve K., sağlık kontrolünün ardından, polis merkezine götürüldü. Olayı gören bir vatandaş, "Araç inanılmaz bir hızla geldi. Orta refüjdeki kaldırıma vurarak havalandı. Burada bekleyen insanların üzerine düştü" diye konuştu.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 2
  • Karaalioglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak ki, biri sıkıştırdı der, fren kitlendi der, direksiyon kitlendi der, araba şaha kalktı der, araç birden bire olağanüstü bir şekilde kontrolden çıktı der... Der oğlu der. Allah belasını versin bu ülkedeki kanunların cezaların. Hiçbiri caydırıcı değil, bırak caydırıcılığı, ceza yok ülkede. İnsanın değerinin olup olmadığını cezalardan anlayın işte. Adam öldürürsün, doğru dürüst ceza bile vermezler.
    Cevapla
  • ars 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu şu kadınlara ehlıyet neden verılır arkadaş.beceremıyorlar.aracı kontrol edemıyolar.trafığın en buyuk sebeıde bayan şöförler..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi