Nuri Sesigüzel: Danama Behlül diyorum

Ünlü sanatçı Nuri Sesigüzel, Çatalca'daki çiftliğinde ineklerini türküler eşliğinde sağdığını söyledi. Sesigüzel ineklerine bakın hangi ünlülerin isimlerini vermiş?

Nuri Sesigüzel: Danama Behlül diyorum
Nuri Sesigüzel: Danama Behlül diyorum
GİRİŞ 15.05.2013 12:05 GÜNCELLEME 15.05.2013 12:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sanatçı Nuri Sesigüzel, Çatalca'daki çiftliğinde ineklerini türküler eşliğinde sağdığını söyledi: "İneklerime de Kıvanç, Fatmagül, Türkan ve Kadir isimlerini verdim!"

TOPLANTIDA AÇIKLADI

Çiftlik değil, film seti mübarek! Nuri Sesigüzel; Film Sanayi ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme Vakfı'nın Liv Hospital ile birlikte düzenlediği toplantıda "Sanatçı olmak başka şey. Ben ineklerimin sütlerini sağarken onlara türküler söylüyorum. Hepsine de ünlülerin isimlerini verdim" dedi.

ARAZİM KAMULAŞTIRILDI SESİGÜZEL

 İneklerine verdiği isimlerin ise; Kıvanç, Fatmagül, Kadir ve Türkan olduğunu söyledi. 35 yıldır hayvancılıkla uğraştığını belirten türkücü, "Eskiden Avcılar'da çiftliğim vardı. 140 büyükbaş hayvan besliyordum. Arazim kamulaştırılınca ben de gidip Çatalca'da arazi aldım" dedi.

DANAYA 'BEHLÜL' DİYORUM

Nuri Sesigüzel; yeni doğan danasına ise baygın baygın baktığı için 'Aşk-ı Memnu' dizisinden esinlenerek 'Behlül' diye seslendiğini söyledi.

 

YORUMLAR 3
  • Ahmet KOSE 10 yıl önce Şikayet Et
    bilseydi..... ismi Behlül-i Dana hz. olan bir Allah dostu'nun olduğunu bilseydi, sanırım böyle bir densizlik etmezdi....
    Cevapla
  • ahmet türkmen 10 yıl önce Şikayet Et
    öküzlerin adı ne. nuri mi?
    Cevapla
  • alihsan paşa 10 yıl önce Şikayet Et
    urfalı birine yakışıyor mu. behlül-ü dânâ hazretlerini bilmesi imkansız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır