Terzioğlu Murat Yıldırım için tanıklığı reddetti

Ünlü oyuncu eski eşi Burçin Terzioğlu, eski eşi Murat Yıldırım için mahkemeye getirildi fakat tanıklık yapmak istemedi.

Terzioğlu Murat Yıldırım için tanıklığı reddetti
Terzioğlu Murat Yıldırım için tanıklığı reddetti
GİRİŞ 01.10.2014 14:14 GÜNCELLEME 01.10.2014 14:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanan oyuncu Murat Yıldırım hakim karşısına çıktı.

Uyuşturucu kullanmadığını söyleyen Yıldırım, telefon konuşmalarında geçen ‘film’ kelimesinin uyuşturucu şifresi olmadığını söyledi. Duruşmaya tanık olarak dinlenmek için Yıldırım’ın eski eşi oyuncu Burçin Terzioğlu da geldi.

TANIKLIK YAPMAK İSTEMEDİ

Mahkeme başkanı, "Eski eşiniz olduğu için tanıklık yapmak zorunda değilsiniz. İster ifade verirsiniz, isterseniz ‘istemiyorum’ deyip çekip gidebilirsiniz” diye hatırlattı. Terzioğlu ise “İstemiyorum” dedi.

Tanıklık yapmayı istemeyen Terzioğlu, sanık sandalyelerinde oturan eski eşi Murat Yıldırım’a hiç bakmadan salondan ayrıldı.

YORUMLAR 1
  • hasan şenol 9 yıl önce Şikayet Et
    YÜZÜNE TABİKİ BAKMASIN . Zaten yüzüne baksanız bu adam bunu yapmaz dersiniz gerçi şu aşamada yaptıda diyemezsiniz sonuçlanmamış daha ama bir atasözümüzde var ateş olmayan yerden duman tütmez diye.Ben şahsen bu ünlüleri anlamıyorum paran var dünya tatlısı bir eşin var daha ne istiyorsunda bu uyuşturucu illetine bulaşıyorsun be arkadaş dünyadan zevk almıyorsan kendini boşlukta hissediyorsan en hayırlı yola hakkın yoluna dön namaz kıl belkide kılıyordur umreye gittiğini okumuştum umarım bu olayı kamufle etmek için değilde tövbe için gittiğine inanmak istiyorum durum böyleyse gitsin eski eşinden af dilesin samimiyetine inanırsa affeder ve gerçekten sevdiysede affeder milletin ayrılığından ne çıkarımız olabilirki birde bu kişiler din kardeşimizse........
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor